• Ultimele știri

  joi, 22 decembrie 2016

  Dragnea, reacție neașteptată! A devenit NERVOS când a fost întrebat de ce numește un premier care nu e etnic român, deși îl criticase pe Cioloș că poartă numele Julien

  Presedintele PSD a ridicat tonul la finalul sedintei de intrebari de dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca premierul nominalizat de partidul sau "are toate drepturile". Ziaristul l-a intrebat pe Dragnea: "De ce desemnati o persoana care nu este etnic roman,   desi in campanie l-ati criticat repetat pe premierul Ciolos pentru ca poarta numele Julien si i-ati reprosat ca ne conduc strainii?", iar Dragnea a fost deranjat.

  La ultima intrebare pusa de jurnalisti, una privind etnia lui Sevil Shhaideh, Dragnea a replicat pe un ton nervos: "Dumneavoastra considerati ca nu este cetatean roman?"

  Ziaristul l-a intrebat pe Dragnea: "De ce desemnati o persoana care nu este etnic roman, desi in campanie l-ati criticat repetat pe premierul Ciolos pentru ca poarta numele Julien si i-ati reprosat ca ne conduc strainii?"

  "Shhaideh este un cetatean roman care are toate drepturile" a adaugat liderul PSD.

  Sevil Shhaideh este de religie musulmana.

  Sursa: comisarul.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!