• Ultimele știri

  luni, 5 decembrie 2016

  Donald Trump avertizează firmele AMERICANE: Veți suporta consecințe dure dacă plecați în altă țară!

  Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump și vicepreședintele ales, Mike Pence, se află în „turneu de mulțumire” după alegerile prezidențiale din 8 noiembrie din Statele Unite.  Aflat în vizită la compania Carrier din Indianapolis, în statul Indiana, Donald Trump a subliniat că vor exista consecințe dure dacă vreo companie americană intenționează să părăsească țara și să își deschidă afaceri în alte state ale lumii.


  Referindu-se la situația companiei Carrier, președintele ales Trump a subliniat că „peste 1.000 de locuri de muncă vor rămâne în fabrica din Indianapolis, iar firma United Technologies va investi aici peste 16 milioane de dolari”. De asemenea, Donald Trump a declarat că va acționa pentru reducerea la 15% a taxelor și impozitelor plătite de firme.

  Această companie a fost intens criticată de Trump în timpul campaniei electorale, după ce Carrier anunțase că va duce o parte din producția sa la Monterrey, în Mexic, trimițând acasă aproximativ 1400 de muncitori americani și economisind astfel 65 de milioane de dolari pe an(in condițiile în care muncitorii mexicani sunt plătiți cu aproape 3 dolari pe oră).

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!