• Ultimele știri

  marți, 27 decembrie 2016

  De-a dreptul ȘOCANT. Autorităţile române aduc şi ascund posibili terorişti, violatori şi criminali în toată România

  Panica. Iată ce mi-a scris zilele trecute un cititor disperat de descoperirea făcută în apropierea casei lui: In sect 4 pe Maior Ilie Opris e un centru al iezuitilor pt imigranti. In vară au inceput sa construiasca in curte o alta cladire destul de mare si azi au aparut masini parcate acolo inscriptionate cu JPR Romania "sa sustinem cauza refugiatilor"  Cred ca fac adapost dar nu stiu cine le-a dat autorizatie de const si pt ce mai ales, fiindca de urbanism n-ar fi trebuit sa treaca

  Oricum se lucreaza cu viteza gandului la cladire si nici un muncitor nu are voie sa vorbeasca.

  Parerea mea este ca se merge pe sest si ne trezim cu ei acolo.

  Buna dimineata! Nu stiu daca ati apucat sa ajungeti la sediul iezuitilor, dar astazi e scris clar pe gard ca beneficiarul este "adapost iezuiti pt refugiati"!!!!

  Sa nu uitati sa spuneti ca este scoala la 100 m, scoala 11.

  Mi-a trimis şi poze cu construcţia şi a revenit în zilele următoare cu alte detalii.

  Cititorul respectiv are o fată care învaţă la şcoala aflată la 100 de m de centrul iezuit pentru refugiaţi. Părintele care îmi scrie e îngrijorat. Ştie că pericolul e mare, orice ar zice autorităţile. Care, deocamdată nu zic nimic. Nu au informat pe nimeni. Nu au cerut nicio părere. Şi mai ştie că dacă se întâmplă fetei sale nici autorităţile, nici iezuiţii nu vor fi de vină. Va fi fata pentru că e fată. Pentru că locuieşte în apropiere. Pentru că a avut drumul de acasă la şcoală şi invers pe acolo. Pentru că are fustă. Sau pentru că poartă pantaloni şi i se văd formele. Nu ştiu ce vârstă are fata şi dacă are forme. Dar ce contează. Pentru mulţi bărbaţi migratori femeia oricum nu e om. Şi e bună de violat de la orice vârstă. Ca şi băieţeii.

  Tăcerea premeditată, minciună, şmecherie

  Am găsit site-ul iezuiţilor www.jrsromania.org. Am luat legătura cu Cătălin Albu director executiv al centrului. Şi am descoperit „complicităţi ticăloase” ale autorităţilor cu organizatorii internaţionali ai migraţiei. Dl Albu confirmă lucrările, spune că este vorba de centrul nou în care se vor desfăşura activităţi cu „refugiaţii” şi că centrul vechi va deveni doar pentru cazare. Acum sunt 18 persoane. Dar vor fi mai multe. Câte? Nu ştie încă. Spune că au în grijă, în toată ţara undeva spre 1000 de persoane, apoi revine şi spune că precis peste 500. Interesant. Aş merge mai curând pe 1000. Numai în grija iezuiţilor. Cu ce bani construiesc? Fonduri europene şi evident bani de la buget pentru completare.

  De pe site aflăm alte lucruri interesante. Două extrem de importante.

  De exemplu, aflăm despre proiectul „Cazare pentru imigranti ilegali – alternativa la custodia publica si o sansa la viata demna” care are ca obiectiv specific oferirea de cazare migrantilor vulnerabili ca alternativa la masura luarii in custodie publica.

  Ce înseamnă migranţi vulnerabili aflăm mai jos:

  Grupul tinta direct al proiectului este format din persoane aflate in acces la o noua procedura de azil, migranti fara documente.

  Rezultate asteptate:– refugiatii respinsi pot accesa drepturile sociale de baza, inclusiv cazare si pot avea o viata demna in Romania, prin evitarea detentiei.

  Adică, refugiaţii fără documente, respinşi la dreptul de azil, vor rămâne totuşi în România. Nu-i aşa că devine interesant? Şi ameninţător? Şi îngrijorător?

  Ce ştii tu, stat român şi cetăţean român despre „refugiaţii” care îşi distrug documentele pentru a nu putea fi daţi înapoi? Nimic. (Cum, de fapt, nu ştii nici despre cei cu documente care, se dovedeşte pun la cale atentate.) Pot fi terorişti, pot fi bolnavi psihic, pot fi hoţi, criminali, sociopaţi. Habar nu ai. Aşa cum nu au nici autorităţile germane, suedeze, franceze etc. Aşa cum adulţi fără acte sunt acceptaţi, pe declaraţia lor, că sunt minori. Apoi se descoperă – după un viol două, după o crimă-două că au trecut de mult de minorat. Deci, de ce şi-au distrus actele?

  Tot pe site flăm că JRS Romania a publicat o cerere de oferta pentru inchirierea unui numar de aproximativ 58 de locuinte destinate pentru cetateni straini aflati in Romania, cu o acoperire la nivel national. Că este vorba despre un proiect cu finanţare europeană, finanţat de Inspectoratul general pentru Imigrări. Că se caută garsoniere, apartamente cu 2, 3 şi patru camere la acoperire naţională în oraşe cum ar fi Bucureşti, Galaţi, Giugiu, Timişoara, Baia Mare, Rădăuţi, Suceava dar nu numai. Şi avem deja schema ticăloasă de diseminare a „refugiaţilor” în populaţia românească.

  Şmecheria 1 – Ascunderea „refugiaţilor” în oraşe mari.

  Încercările anterioare de a face tabere de „refugiaţi” în/lângă localităţile mai mici s-au lovit de împotrivirea populaţiei din acele zone. Deci, se pare, au schimbat tactica. Acum îi ascund în oraşele mari, sau mai mari, acolo unde, pentru că se construieşte oricum mult, nimeni nu mai e atent la ce se face. Pe urmă clădirea e gata, „refugiaţii” sunt aduşi, ne pare rău, asta e situaţia. E prea târziu. Lăsaţi că sunt oameni buni. Sunt şi ei oameni, nişte oameni mult năpăstuiţi. Mă obsedează însă o întrebare: De ce şi-au distrus documentele? Ce aveau de ascuns despre ei? Aşa procedează nişte oameni cinstiţi, cu gânduri bune?

  Şmecheria 2. Răspândirea „refugiaţilor” printre localnici.

  Un grup mare de „refugiaţi” într-o locaţie sau alta va produce nelinişte, panică, opoziţia oamenilor. Dar dacă îi răspândim câte doi, câte trei, câte o familie, două prin blocuri? Să pară că sunt puţini, inofensivi. Să nu provoace teama şi respingerea. Şi că se pot integra.

  Deşi, ei nu pot şi nu vor lucra pentru că nu au acte şi nu pot fi acceptaţi. Şi, cei mai mulţi, nici nu vor. Deci îi ţinem noi, pe banii noştri, să se uite la televizor, să discute cu teroriştii online şi să aibă timp să se radicalizeze – dacă nu au făcut-o cumva. Căci nu au acte, deci nu putem şti. De ce nu au acte? Acest simplu fapt ar trebui să alarmeze autorităţile şi respectivii să fie ţinuţi în zone închise şi controlate.

  Motivele panicii

  O realitate: Zone de conflict. Războaie. Sute de mii de morţi, milioane de răniţi. Refugiaţi. O realitate zguduitoare.

  Adevărul din spatele realităţii: Vrei să ai toată lumea la cheie? Vrei să ai o guvernare mondială? Îţi trebuie supunere. Trebuie să inunzi Occidentul cu o altă populaţie, care să o suprime, sau să o ia în stăpânire pe cea actuală, prea nărăvaşă, prea dedulcită la democraţie. Ce faci? Îţi trebuie islam (supunere). Te înţelegi cu musulmanii – cei aleşi, desigur. Creezi conflicte. Porneşti războaie. Forţezi mari mase de oameni să plece din locurile lor. Creezi un ISIS cu care să îi mâni. Porneşti o migraţie uriaşă.

  Citiți mai multe pe Evenimentul Zilei (EVZ.ro)

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!