• Ultimele știri

  miercuri, 28 decembrie 2016

  Cristian Tudor Popescu, reacție INCENDIARĂ: ”Toată poliția din România ar trebui să se interneze la sanatoriu”

  „Dl Ghiță era filat, era un echipaj de poliție după el, și la un moment dat s-a supărat, a apăsat pe pedală și s-a dus la 180 de kilometri pe oră. Parcă era Millennium Falcon, s-a dus în hiperspațiu – eu cred că asta e explicația, s-a dus direct în hiperspațiu și n-au mai putut” să-l prindă, a spus Cristian Tudor Popescu, joi seară, la Digi24.  „Cum adică, un echipaj de poliție, în România, pierde un urmărit de sub control, pentru că a mers cu 180 km/h? Păi 180 km/h fac toți descreierații pe autostradă, când îi apucă, și nu e în stare un echipaj de poliție? Vă dați seama ce impuls au primit toți descreierații ăia care își scot picioarele pe geam când conduc cu 180 pe autostradă? Hai, dom'le, că sunt niște fraieri sticleții ăștia, dacă n-au fost în stare să-l prindă la 180 pe Ghiță!”, a spus Cristian Tudor Popescu.

  „Ar trebui să se interneze la sanatoriu, la Predeal, toată poliția din România, din moment ce este incapabilă – atenție, un ins urmărit în cinci dosare penale poate să plece când dorește de sub ochii Poliției”, a adăugat jurnalistul.

  Acesta explică gestul lui Sebastian Ghiță prin faptul că PRU nu a intrat în Parlament. Dacă ar fi obținut un nou mandat de deputat, „dl Ghiță ar fi avut suportul majorității-mamut din Parlament în situațiile dificile care i s-ar mai fi ivit. Or, neintrând în Parlament, o bucată enormă din scutul d-lui Ghiță s-a dus pe apa Sâmbetei. Are cinci dosare penale și și-a făcut socoteala: imposibil să scap”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!