• Ultimele știri

  sâmbătă, 10 decembrie 2016

  Cine conduce lumea? Caracatiţa mafiei mondiale (documentar)

  Excelent documentar, chiar dacă nu-i numește pe cei din spatele Rezervei Federale și Wall Street-ului: evreii, și într-o parte mai mică frații lor arabi. La un anumit moment în acest documentar, se spune că scopul Bilderberg-ului este o dominație mondială anglo-saxonă.


   Se cunoaşte însă că evreii conduc Europa, Regatul Unit și Statele Unite, transformând cetăţenii în sclavii lor, prin falsele lor datorii către sistemul bancar și FMI.

  Pe lângă manifestațiile din stradă ale poporului, calea eficientă de a schimba această guvernare masonică nedreaptă care slujește Israelul și interesele grupului ocult, este stabilirea unui partid politic aparent non-masonic care să reprezinte cu adevărat interesele poporului. Din păcate, acei revoluționari de la vârf dau, ca pe unica soluție, o revoltă pe străzi, caz în care poporul nu are șanse în confruntarea cu armata și poliția. E simplu: fondați un partid politic, asemeni Partidului Anti-Masonic, denumit ulterior Partidul Whig sub conducerea lui John Quincy Adams, al treilea partid politic din SUA la un anumit moment dat. E ok să manifestezi public, dar soluția vine dintr-o agenda politică, dintr-o doctrină politică și un partid care să fie condus de non-masoni care să reprezinte Legea, nu alte interese. De fapt, în prezent NU EXISTĂ partide aflate în afara controlului ocultei mondiale, cel puţin nu în România.  Realizează cineva că singurele țări din lume care nu au datorii la FMI sunt Israelul, Turcia, Arabia Saudită, Coreea de Nord, câteva țări semite și China? Anulați datoriile ilegale ale planetei la FMI, adică la Israel și la arabi. Liderii de opinie sau de alt fel care cheamă poporul să se revolte exclusiv pe străzi în loc să se organizeze într-un partid politic, sunt oamenii de paie angajați ca să înregimenteze oamenii de opinie anti-masonică într-o organizație paramilitară, ilegală, în cadrul căreia să poată fi identificați și puși sub tăcere ultimii oponenți ai Ordinii Masonice Mondiale condusă de la Ierusalim după cum a anunțat-o din anii ”50 primul ministru al Israelului, David Ben.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!