• Ultimele știri

  sâmbătă, 24 decembrie 2016

  "Când mă apucă durerile, îmi vine să urlu" 300 de medici au examinat-o, dar nimeni nu și-a dat seama de ce suferă! A aflat singură, iar analizele i-au confirmat totul

  300 de medici au examinat-o, dar nimeni nu si-a dat seama de ce sufera. Tanara care a umblat prin 35 de spitale din Romania sperand ca i se va pune un dignostic a aflat singura despre ce boala e vorba. A cerut o analiza si suspiciunile i s-au confirmat. Acum are nevoie de tot ajutorul oamenilor pentru care viata semenilor nu este o vorba goala.   I-au purtat trupul chinuit la 9 preoti. Si-a cautat alinarea si speranta pe targa, pentru ca picioarele nu o mai puteau duce. Astazi Alina e o tanara cu inima franta si cu dureri chinuitoare. De doi ani, zi si noapte, se simte ca in iad.

  SINCRON ALINA: „Nu imi trece si acum am arsuri in cap, cutite aici in spate pentru ca sistemul nervos nu mai functioneaza. Vine sacadat, se duce direct chiar in ceafa. Stau zi si noapte in pat si morfina nu isi mai face efectul”


  "MI-AM VANDUT CASA!"

  A vandut un apartament si o masina de lux pentru sanatate. Acum cand si-a aflat boala, nu mai are bani. Tratamentul in Germania o costa 15 mii de euro. Nu e o avere, dar pentru Alina e viata insasi.

  Poate Mos Craciun ii va trece pragul daca noi ceilalti il ajutam si o ajutam pe Alina sa traiasca.

  Banca Idea-Bank

  Codice swift ROIN ROBU

  Francu Alina Petronela

  Euro:RO58ROIN920200053857EU01

  Iban ron:ROO4ROIN920200053857RO01  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!