• Ultimele știri

  sâmbătă, 24 decembrie 2016

  BOICOTAȚI PRODUSELE SCHWEIGHOFER! Către: Magazinele de bricolaj Hornbach, Dedeman, Arabesque, Leroy Merlin, Brico Depot

  Hornbach, Dedeman, Arabesque, Leroy Merlin și Brico Depot renunțați de urgență la comercializarea produselor de lemn ale firmei HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER!  Certificatul de sustenabilitate FSC al companiei austriece este suspendat pentru că firma se pare că prelucrează lemn tăiat ilegal sau furat!  De ce este important?


  Controversata firmă de prelucrare a lemnului, HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER este cunoscută pentru achiziționarea și procesarea de lemn tăiat ilegal sau furat. Aceasta își desface produse precum panouri din lemn de molid, brichete, peleți în lanțurile de magazine de bricolaj din România.
  Atâta timp cât există probe că lemnul livrat magazinelor NU provine din surse legale și sustenabile, conform standardelor FSC CoC (Forest Stewardship Council - Chain of Custody), magazinele de bricolaj trebuie să renunțe la comercializarea produselor SCHWEIGHOFER.
  Altfel, își pierd credibilitatea și riscă sa devina ele însele obiectul unor cercetari penale. Lanțul de supermarketuri SPAR din Austria a renunțat din iunie la produsele SCHWEIGHOFER. Comercianții români pot contribui și ei la responsabilizarea producătorilor și la salvarea pădurilor României.


  Semnați AICI: Către: Magazinele de bricolaj Hornbach, Dedeman, Arabesque, Leroy Merlin, Brico Depot Boicot la produsele SCHWEIGHOFER!

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!