• Ultimele știri

  marți, 27 decembrie 2016

  Băsescu, TOT MAI FULGERĂTOR: ”L-am condamnat pe Vișinescu, care a ucis oameni în pușcărie, cred că trebuie să vină și vremea să îi condamnăm pe ticăloșii de astăzi"

  Traian Băsescu a comentat în direct în emisiunea "Dosar de Politician" de pe B1TV despre situația critică în care se află Dan Adamescu, care suferă de septicimie dar rudele nu sunt lăsate să îl viziteze pe motiv că este condamnat. (Detalii AICI).


  "Sincer vă spun, eu am dubii serioase cu privire la prăbușirea reală sau artificială a companiei de asigurări Astra. Mulți au spus Adamescu - milionarul lui Băsescu. Vă rog să mă credeți că l-am văzut o singură dată pe acest Adamescu. E teza ticăloșilor. Însă societatea Astra, din punctul meu de vedere, a fost prăbușită teleghidat să intre alte societăți de asigurări pe piața românească. Dar nu mă pot pronunța, nu am date certe, doar ce îmi spune instinctul, era prea mare societatea.

  Este inuman dacă ceea ce relatați este adevărat. Un om cu septicemie să nu aibă șansa să își vadă apropiații pentru că i-au expirat cele 5 vizite pe lună", a afirmat fostul președinte.


  Traian Băsescu a adus în discuție și cazul fratelui său, Mircea Băsescu, care este la rândul său închis și despre care a afirmat că nu primește după gratii medicamentele de care are nevoie.

  "Acum o oră am închis cu fratele meu, om operat pe inimă. Nu i se dau medicamentele pe care le-a recomandat medicii. Are pauze în aprovizonarea cu medicamente, altele decât i-au dat medicii, deși el a făcut raport și a spus că îmi aduce soția medicamentele de care am nevoie. Nu îi dau medicamentele din rețeta pe care o are. Nu primește nicio justificare. În condițiile în care a făcut o treime de pedeapsă și doamna Kovesi și-a trimis o haită la Curtea de Apel Constanța să spună nu, trebuie să mai facă pușcărie și s-a mai prelungit deși avea dreptul la eliberare condiționată. Asta e ce pot face statul român acum. Dar l-am condamnat pe Vișinescu care a ucis oameni în pușcărie pentru că nu le-a dat mâncare, i-a ținut în frig, cred că trebuie să vină și vremea să îi comandăm pe ticăloșii de astăzi", a precizat Traian Băsescu.


  Sursa: b1.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!