• Ultimele știri

  luni, 19 decembrie 2016

  Băsescu îi numește INCONȘTIENȚI pe cei care nu vor vaccinare obligatorie. Cum comentați?

  Fostul președinte al României, care se plângea că "am devenit o țară de mămicuțe și bebeluși", a devenit un avocat al celor pe care le ironiza. Mai mult, acum, în calitate de "bunic", cum se autodefinește, Băsescu lansează atacuri la adresa părinților care refuză să își vaccineze copiii, numindu-i "inconștienți".


  Președintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că în România vaccinarea trebuie să devină obligatorie și că Guvernul trebuie să susțină Institutul Cantacuzino în reluarea procesului de producție a vaccinurilor.

  "Vaccinarea o necesitate care salvează viața copiilor noștri. Destui inconștienți au propovăduit nevaccinarea copiilor. Astăzi vedem că tot mai mulți copii nevaccinați se îmbolnăvesc și mulți își pierd viața datorită dezinformării și inconștienței părinților. În România vaccinarea trebuie să devină obligatorie', a scris Traian Băsescu sâmbătă, pe pagina sa de Facebook. Fostul președinte pretinde că lansează acest mesaj în calitate de tată și bunic 'responsabil'. "O să-mi spuneți 'de ce mă bag pentru că nu sunt doctor'. De acord, dar sunt tată și bunic responsabil", a comentat Băsescu.

  El vrea ca 'Institutul Cantacuzino să fie sprijinit de guvern să-și redobândească vocația producerii vaccinurilor pentru români'.

  Comentariile lui Băsescu au fost făcute în contextul epidemiei de rujeolă, care a dus la moartea a 9 copii nevacinați.

  Sursa: ActiveNews.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!