• Ultimele știri

  joi, 15 decembrie 2016

  Adrian Despot: „E clar, astia micii nu au niciun fel de cultura politica sau interes pentru fenomen. None. Zero. Nada. Daca dam vina pe ei, nu rezolvam nimic”

  La alegerile parlamentare de duminică premierul Dacian Cioloș și PNL a dus dorul celor tineri care au lipsit aproape cu desăvârșire. Motivul? Niciun mesaj pentru ei. Pe Facebook, Adrian Despot a scris: „Hai sa n-o dam acum in babisme apocaliptice, sa ne demoralizam si sa ne bagam (iar) picioarele in tot.


  E clar, astia micii nu au niciun fel de cultura politica sau interes pentru fenomen. None. Zero. Nada. Daca dam vina pe ei, nu rezolvam nimic. Sunt la varsta la care durerea in p…a e cel mai de pret lucru pe care il au!

  Vina e a noastra, ca nu le-am explicat suficient si pe intelesul lor cum sta treaba. Nu-i nimic. Data viitoare ne pregatim mai bine si incercam pana ne iese. Asta e datoria noastra post vot!

  Revin pe subiectul “astia micii” din postarea anterioara, pentru a ma face mai bine inteles. Am facut-o deja intr-un reply in postare, insa e mai vizibil asa.

  So:

  Nu sunt nici analfabeti, nici inculti! Sunt mult mai deschisi la minte decat eram noi la varsta lor. Sunt insa dezorientati (la fel cum eram si noi) si lipsiti de repere/modele morale, civice si sociale. Mass-media si cultura consumista au “ajutat” decisiv la capitolul asta.

  Noi am avut de la cine sa invatam, ei, din pacate, nu au. De aia zic, vina o purtam noi, sunt responsabilitatea noastra. Pentru ca vrem, nu vrem, fiecare din noi astia de 40 suntem legati de cei care vin din urma si ii influentam prin propriul exemplu. Vrem, nu vrem”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!