• Ultimele știri

  miercuri, 21 decembrie 2016

  Acuzații DURE: "Sunt morții lui Merkel! A fost un atac la libertatea și tradiția noastră creștină!"

  Dreapta eurosceptică și antiimigrație din Germania o acuză pe Angela Merkel că are mâinile pătate de sângele victimelor atentatului de la Berlin. Prin politica ușilor deschise pentru refugiați, Merkel este responsabilă de această tragedie, spune lidera AfD, Alternativa pentru Germania, Frauke Petry.


  Doamna cancelar Angela Merkel este și ea responsabilă de atentatul de luni seara, de la Berlin, când un tir condus de un pakistanez de 23 de ani a intrat în mulțimea aflată la târgul de Crăciun din Breitscheidplatz, inima turistică și comercială a capitalei germane, omorând 12 oameni și rănind alți 48.
  Așa a comentat lidera partidului Alternative für Deutschland, formațiune eurosceptică, de dreapta, la câteva ore de la atacul comis în una dintre cele mai mari metropole ale Europei, în săptămâna de dinaintea Crăciunului. Merkel este considerată responsabilă pentru această tragedie pentru că a promivat politica "ușilor deschise" în privința valului de refugiați care a pus stăpânire pe Europa.
  "Sunt morții lui Merkel", a scris pe Twitter eurodeputatul formațiunii, Marcus Pretzell, lider’AfD în landul Renania-Westfalia. "Cei care comit astfel de atacuri predică ura. Nu îi mai vrem. Când va reacționa statul german? Când se va opri această blestemată ipocrizie?", a comentat politicianul german.


  Frauke Petry i-a acuzat pe "Merkel și compania" că predică libertatea fără granițe, care este folosită de teroriști. "Acest atentat nu a fost unul doar la libertatea noastră și la modul nostru de a trăi, ci și la tradiția noastră creștină", a spus lidera AfD.

  Partidul Alternativa pentru Germania a obținut o victorie importantă și a intrat în trei parlamente regionale, în urma alegerilor din primăvară, percepute drept un test major privind modul în care cancelarul german Angela Merkel a gestionat criza migrației.


  Dacă va mai fi o istorie după războiul care va urma. Angela Merkel spune acum că trebuie să fie şi târguri de Crăciun dar şi să trăiască împreună cu cei pe care i-a adus şi continuă să îi aducă în Germania. Ceea ce ar suna absolut idiot dacă nu am şti că de fapt este profund criminal. Lumea creştină este atacată de islam pe întreg globul, iar diverşi cretini folositori, slugi monstruoase (politicieni, intelectuali, papa, episcopi catolici Top Italian Bishop: Islamist Attacks Have Nothing to Do With Religion şi protestanţi, preoţi catolici şi protestanţi, ongişti), cum este şi Merkel, ne anunţă că ceea ce se întâmplă nu este caracteristic islamului (o fi creştinismului!), că acesta e bun şi blând şi că trebuie să trăim împreună (de ce?).

  Fluvii de sânge vor curge din cauzei Angelei şi a tuturor acestor demenţi progresişti în ceea ce vor fi războaiele civile ale Occidentului.  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!