• Ultimele știri

  luni, 19 decembrie 2016

  Acuzări GRAVE la adresa lui Dacian Cioloș: „Nu ai făcut nimic în interesul românilor. Mâncați rahat”. Răspunsul lui Dacian Cioloș

  Premierul Dacian Ciolos a intrat in dialog cu un utilizator de Facebook care, cu un ton foarte agresiv, i-a reprosat ca a fost preocupat doar de „interesele marilor companii care vin in tara noastra si ne fura”. Raspunsul lui Ciolos este o noua mostra de bun-simt.


  „Si totusi in mandatul tau nu ai facut nimic in interesul romanilor…cum nici presedintele tarii nu a facut nimic ptr romani ci doar pentru interesele marilor companii care vin in tara noastra si ne fura…voi mancati rahat si daca nu ar fi SRI sa va pazeasca pielea ati fi trasi in teapa ptr furtul si tradarea voastra de tara… dar vine si vremea voastra cand nici legile date de voi sa va apere nu ne mai poate opri sa ajungem la voi si sa va tragem la raspundere….”, a comentat un anume Gabriel Copak la o postare a premierului privind inaugurarea unui sistem de monitorizare a taierii padurilor.

  Copak a avut parte apoi de o mare surpriza. Premierul i-a raspuns:

  „Domnule Copak, ‘si totusi…’ daca nici exemplele practice nu va conving, imi pare rau ca nu va pot determina sa abandonati negativismul. Eu merg inainte cu optimism, preferand sa fac atat cat pot si sa accept ca unii prefera sa stea pe margine si sa se complaca in pesimism… Nu spun ca totul e perfect, dupa acest an, ci ca unele lucruri au progresat putin, si mai ales ca s-a vazut ca determinarea poate duce la rezultate aparent marunte dar cu impact pozitiv major daca se continua pe aceasta cale”, a replicat Dacian Ciolos.  Dacian Ciolos este printre foarte putinii demnitari care raspund postarilor critice. Victor Ponta, Gabriela Firea sau Liviu Dragnea nu numai ca sterg comentariile critice de pe paginile lor de Facebook, dar ii si blocheaza apoi pe autorii acestora.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!