• Ultimele știri

  joi, 3 noiembrie 2016

  Vladimir Putin: O națiune, care nu-şi poate apăra copiii, nu are viitor

  O națiune, care nu-şi poate apăra copiii, nu are viitor – spune Putin, referindu-se la necondamnarea unui migrator care a violat anal un băiat de 10 aniPrezent luni la o întâlnire a Comitetului pentru afaceri multietnice,   în Astrahan, Vladimir Putin s-a referit la situaţia migraţiei de masă şi a multiculturalismului în Europa, aducând în discuţie cazul unui tribunal din Austria care a infirmat acuzaţia de viol anal a unui migrator irakian asupra unui băiat de 10 ani, spunând că Rusia nu va urma acest model.

  Un migrator tocmai a violat un copil într-una dintre ţările europene. Tribunalul l-a găsit „nevinovat” pe baza a două lucruri: migratorul nu înţelege limba ţării gazdă şi deci nu a înţeles că băiatul se împotrivea.

  Nu pot de loc să-mi imaginez cum gândesc oamenii ăştia. Acest fel de a gândi este rezultatul diluării valorilor naţionale.

  Nu-mi pot explica nici raţiunea – este un sentiment al vinei în faţa migratorilor? Ce se întâmplă? Nu este clar.

  Dar, o societate care nu-şi poate apăra proprii copii astăzi nu are un mâine. Nu are niciun viitor. Deci, dacă e să fiu sincer, pe baza experienţei lor (privind politica de migraţie) nu e cel mai bun lucru de făcut.
  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!