• Ultimele știri

  vineri, 18 noiembrie 2016

  Un poliţist a protestat cu mobila după el, din cauză că nu mai are unde locui

  Şeful Postului comunal de poliţie Păltinoasa a protestat, aseară, la terminarea programului de lucru, ieşind la marginea drumului cu mobilierul din casa în care a locuit cu chirie în ultima perioadă de timp. Agentul-şef principal Vasile Grumăzescu a apelat la gestul disperat pentru că practic nu mai are unde sta, în condiţiile în care proprietarul locuinţei în care a fost chiriaş a reziliat contractul cu el de la 1 noiembrie. 


  De atunci, Grumăzescu a rămas în acea casă doar prin înţelegerea proprietarului, însă aseară a scos în drum mobila din locuinţă, declarând că nu mai poate sta acolo. Lângă Postul de Poliţie Păltinoasa este o locuinţă de serviciu, la amenajarea căreia s-a lucrat în ultima perioadă, însă Grumăzescu nu a primit încă ok-ul de la Ministerul Afacerilor Interne pentru a se muta acolo. În acest fel, Grumăzescu a ajuns să stea într-o casă în care nu mai avea dreptul şi spune că nu mai poate continua aşa nici o zi.   Un lider de sindicat vocal în ultimii doi ani

  Vasile Grumăzescu este liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie - Serviciul Teritorial Suceava şi susţine că problemele de acum i se trag de la faptul că în ultimii ani a semnalat numeroasele probleme cu care se confruntă colegii săi, agenţii de poliţie, şi în acest mod a supărat mulţi şefi.

  „Probabil că am deranjat prin acţiunile mele pe linie sindicală din ultimii doi ani. În 25 de ani de activitate am fost recompensat pe linie de muncă de 20 de ori, iar în acest an am fost cercetat deja de două ori administrativ, constatându-se că sunt nevinovat pentru faptele pentru care am fost cercetat”, a declarat Vasile Grumăzescu aseară, când deja era ieşit afară cu mare parte din mobilier.

  „De trei luni de zile mi se tot spune că se rezolvă şi am ajuns în prag de iarnă”

  El a explicat că locuinţa de serviciu în care trebuie să se mute a fost sediul Secţiei de Poliţie Rurală Păltinoasa, care s-a mutat de anul trecut la Poliţia oraşului Gura Humorului. În acel spaţiu, prin Serviciul Logistic al poliţiei judeţene, s-au făcut amenajări pentru a deveni locuibil, însă Grumăzescu, soţia sa şi cei trei copii ai lor nu au încă aprobare să se mute acolo.

  Puteți citi continuarea pe monitorulsv.ro

  VIDEO aici: Un poliţist a protestat cu mobila după el, din cauză că nu mai are unde locui

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!