• Ultimele știri

  joi, 24 noiembrie 2016

  Traian Băsescu îl atacă pe Gigi Becali: „Era ultimul nimic”

  Acuzat în repetate rânduri de diverse persoane că ar fi stat în spatele unor arestări, fostul președinte al României, Traian Băsescu a rupt tăcerea. Într-o intervenție telefonică la România TV, acesta a vorbit despre condamnările lui Gigi Becali, Adrian Năstase și Decebal Traian Remeș, personaje care, de-a lungul anilor, au afirmat că fostul șef de stat a dictat arestarea lor.


  „Le spun lui Gigi Becali, Remeş, Adrian Năstase. Toţi ăştia după ce au fost condamnaţi, m-au acuzat pe mine. Eu am avut o poziţie neutră. Nu am intervenit nici la fratele meu, chiar dacă eu cred că a fost o înscenare. Gigi Becali era ultimul nimic de care mă puteam ocupa. Aveam probleme cu politica externă. Stăteam eu de capul golanilor din fotbal?! Asta a constatat justiţia”, a tunat Băsescu la emisiunea Ionelei Năstase, potrivit stiripesurse.ro.

  Băsescu nu s-a oprit aici. „A văzut o ţară întreagă plicul pe care l-a luat Remeş de la Mureşan. De unde să ştiu eu ce era în plicul ăsta?”, a mai spus Băsescu.

  Liderul PMP nu l-a uitat nici pe marele său duşman, Adrian Năstase. „Năstase schelălăie că l-am băgat la puşcărie. El a fost turnat de Sechelariu, de doamna de la Inspecţia în Construcţii şi de consulul de la Beijing. I-a dat 500.000 de dolari pentru bideuri„, a adăugat Băsescu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!