• Ultimele știri

  sâmbătă, 26 noiembrie 2016

  Serviciile secrete au descoperit că 22,000 români sunt implicați direct în rețeaua lui George Soros

  Rețeaua Soros s-a întins ca o pânză de păianjen peste România, cuprinzând tot felul de ONG-uri care pretind că reprezintă „societatea civilă" și care funcționează strict cu finanțare din exterior. Potrivit unor rapoarte informative, în această rețea sunt cooptați un număr impresionant de români, care par a forma o nouă „castă conducătoare".  Nu mai puțin de 22.000 de cetățeni români au primit sau încă primesc finanțare de la rețeaua sorosistă pentru a promova ideile menite să transfere treptat puterea, în statele est-europene, de la partidele tradiționale către „societatea civilă", potrivit unor informații provenind din rapoarte ale serviciilor secrete, informații intrate în posesia ziarului Național.

  „Casta" cuprinde de la acoliți mai puțin activi care au beneficiat, într-un fel sau altul, de bani de la rețeaua Soros, până la activiști radicalizați, implicați în atacurile lansate la adresa clasei politice și a unor valori naționale precum biserica, sistemul de sănătate și structurile de apărare ale statului. Mulți dintre românii cooptați în această „castă" ocupă funcții importante în statul român, scrie Ziarul Național.

  „Iar cum mulţi, foarte mulţi dintre aceştia ocupă în prezent demnităţi şi funcţii importante în statul român, fiind grupaţi mai ales în patru ministere, în frunte cu cel al Justiţiei, îngrijorarea serviciilor româneşti devine oarecum de înţeles. Fără însă că acest semnal de alarmă atât de târziu să şi explice pasivitatea de până acum a structurilor, care au asistat neputincioase la întinderea acestei «pânze de păianjen», care învăluie în prezent mare parte dintre instituţiile statului român", scrie jurnalistul Catalin Tache în articolul din Ziarul Național.

  Jurnalistul mai dezvăluie că, dintre instituțiile statului român, Justiția ar fi cea mai acaparată de persoane care au avut legătură cu organizațiile din „rețeaua sorosistă".


  Sursa: ro.sputnik.md

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!