• Ultimele știri

  miercuri, 23 noiembrie 2016

  Se recunoaște oficial că Ucraina ne ocupă teritoriul național! Președintele Iohannis a promulgat legea prin care data de 28 noiembrie este declarată Ziua Bucovinei

  Se recunoaște oficial că Ucraina ne ocupă teritoriul național: Bucovina de Nord și Ținutul Herței, în Urma Pactului Ribbentrop – Molotov din 24 august 1939. Se recunoaște oficial că Ucraine ne ocupă teritoriul național: Bucovina de Nord și Ținutul Herței. 


  Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru promulgarea Legii privind declararea zilei de 28 noiembrie – Ziua Bucovinei, informează Administrația Prezidențială.

  Camera Deputaților a aprobat pe 7 octombrie, în calitate de for decizional, proiectul de lege prin care data de 28 noiembrie este declarată Ziua Bucovinei. La această dată s-a proclamat alipirea Bucovinei la patria mamă.

  Legea prevede că, în contextul acestei sărbătoriri, autoritățile administrației publice centrale și locale, precum și instituțiile publice pot organiza manifestări cu caracter cultural-științific. Fondurile necesare organizării acestora vor fi asigurate din bugetele locale sau, după caz, din bugetele autorităților administrației publice centrale ori ale instituțiilor publice.

  NapocaNews


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!