• Ultimele știri

  joi, 17 noiembrie 2016

  S-a aruncat BOMBA în România! Conexiunea dintre Iohannis și Soros!

  De-a lungul timpului au circulat tot felul zvonuri cum că președintele României, Klaus Iohannis, ar avea legături cu miliardarul George Soros. Site-ul activenews.ro scrie că șeful statului este membru în Consiliul European de Relații Externe (European Council of Foreign Relations), o organizație neguvernamentală sponsorizată de Soros.


  Alături de președintele Iohannis, în această organizație mai sunt incluși și Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza, potrivit site-ului ECFR. Chiar dacă din acest Consiliu mai fac parte și alți foști premieri sau foști șefi de stat, Klaus Iohannis este unicul președinte în funcție de pe listă.

  Amintim că, potrivit Articolului 84, alin. 1 din Constituție, președintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.


  Conform registrului Comisiei Europene, ECFR este primul think-thank pan-european. În 2007, anul înființării ECFR, se preciza pe site-ul oficial că ECFR este finanțată de către Soros Foundations Network, Sigrid Rausing, FRIDE (La Fundación para las Relaciones Internacionales y el Dialogo Exterior), Fundația Communitas și Dr. Hannes Androsch.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!