• Ultimele știri

  luni, 7 noiembrie 2016

  Rusia a fost scoasă din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, iar în loc a venit Arabia Saudită, țara în care au loc execuții medievale, inclusiv crucificarea și țara care finanțează terorismul

  „Rusia afară, Arabia Saudită înăuntru. Știrea conform căreia Rusia a pierdut locul din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a trecut neobservată. Votul s-a dat la finele lunii octombrie, când Federația Rusă nu a mai obținut numărul de voturi necesare pentru


   reînnoirea mandatului din cadrul UNHRC (Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite).

  Cu doar 112 voturi pentru, deși avea nevoie de 114 , Federația Rusă a fost pusă pe liber, locul său fiind preluat de Croația. În schimb, Arabia Saudită, monarhie absolutistă islamistă (wahabită), în care încălcarea drepturilor omului este la ordinea zilei, și-a păstrat scaunul pentru încă trei ani.
  Rusia poate fi considerată pe bună dreptate un stat autoritar, în care au loc frecvente încălcări ale drepturilor omului. Dar acțiunile statului rus nu pot fi comparate cu ceea ce se întâmplă în monarhia saudită, unde în continuare se aplică sharia, „necerdincioșii și femeile adultere fiind ținta celor mai cumplite pedepse corporale ne informează 
  activenews.ro

  Arabia Saudită este, de asemenea, susținătoarea fundamentalismului islamic care a pus stăpânire în ultimii doi ani pe Irak și Siria. Saudiții sunt cei care au comis nenumărate agresiuni militare împotriva Yemenului și la fel de multe execuții.  Nu mai contează nici faptul că abia în 2011 femeile au primit dreptul de a vota și de a candida la alegerile municipale. Tot în 2011 o femeie a fost însă condamnată la mai multe lovituri de bici pentru că a condus o mașină.

  Un alt caz ce a ajuns să fie cunoscut la nivel internațional a fost cel din 2013, al unui tânăr de 17 ani, arestat pentru că a luat parte la un protest antiguvernamental din Arabia Saudită. El a fost condamnat la crucificare și decapitare.”

  Rusia nu se compara nici cu „lumea libera si civilizata” (SUA-UE) si mai ales nu se va compara niciodata cu Arabia Saudita. Rusia pune accent pe valorile nationale (istorie, cultura si religie). Rusia nu permite denigrarea si tentativele de distrugere a acestor valori, motiv pentru care, in mod gresit, este catalogata ca fiind „totalitara”. Rusia de astazi nu mai este totalitara.

  Votarea in Consiliul pentru Drepturile Omului din cadrul ONU (creatia Iluminatilor) este o insulta la adresa tuturor celor care sustin drepturile omului. Un stat totalitar si terorist precum Arabia Saudita nu are ce cauta. Votarea Arabiei Saudite ne arata faptul ca „lumea libera si civilizata” (SUA-UE) sustin toate aceste abuzuri si istoria ne arata ca toti liderii totalitari au fost sustinuti de catre mesele rotunde anglo-americane, dupa cum spunea si Carrol.

  Sursa: activenews.ro
  Sursa foto: dzr.org.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!