• Ultimele știri

  sâmbătă, 26 noiembrie 2016

  Radu Tudor: Klaus Iohannis refuză “penalii” de Ziua Națională a României

  Radu Tudor a postat pe blog, joi, un articol semnat news.ro în care este citată declarația purtătorului de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, potrivit căreia atât la parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională a României la Arcul de Triumf, cât şi la recepţia organizată de Iohannis la Palatul Cotroceni nu au fost invitate ”persoane cu probleme penale”.


  ”Am văzut că există tot felul de discuţii în spaţiul public referitoare la acest subiect şi ţin să precizez încă de la început faptul că nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume, pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

  Ea a afirmat că primul moment va fi parada militară, care va începe la ora 11.00 la Arcul de Triumf, după care vor fi defilări ale detaşamentelor de militari din cadrul MApN, MAI, SRI, cât şi militari din ţări partenere, se mai arată în articolul postat pe radu-tudor.ro.

  Mădălina Dobrovolschi a mai spus că la parada militară au fost invitate 600 de persoane, iar la recepţie – 500 de persoane.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!