• Ultimele știri

  duminică, 13 noiembrie 2016

  Președintele Comisiei Europene: "Vom fi nevoiți să îl învățăm pe Donald Trump ce este Europa". Donald Trump nici măcar nu i-a băgat în seamă pe politrucii de la Bruxelles

  Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a declarat la Berlin că alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte prezintă riscuri pentru relaţia Statelor Unite cu UE, subliniind că Bruxellesul va trebui „să îl înveţe” pe noul lider american ce înseamnă Uniunea Europeană, informează RT.


  „Alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte riscă să afecteze baza şi structurile relaţiilor internaţionale”, a declarat Jean-Claude Juncker la o întâlnire cu studenţi desfăşurată vineri seară în Luxemburg. Preşedintele Comisiei Europene a amintit o declaraţie în care Donald Trump credea că Belgia, în care se află instituţii UE şi NATO, ar fi oraş.

  De asemenea, liderul european a susţinut că Donald Trump a demonstrat ignoranţă cu privire la Uniunea Europeană. Juncker a făcut referire la declaraţiile făcute de Donald Trump despre Uniunea Europeană şi NATO, atrăgând atenţia asupra consecinţelor afirmaţiilor acestuia pe teme de securitate.

  Juncker "a avertizat cu privire la consecinţele fatale" pe care ar putea să le aibă declaraţiile liderului republican asupra politicii de securitate. (n.red. Consecințele vor fi FATALE pentru progresiștii Merkeliști și Junkeriști care vor deveni în curând ISTORIE)

  Preşedintele Comisiei Europene a amintit şi de momentul când Donald Trump a crezut că Belgia este un oraş din Europa. (n.red. Minciună Trump a vorbit în mod EXPLICIT de atentatele teroriste de la Bruxelles, Paris și din orașele Germaniei șia acuzat conducerea UE-ul și pe MERKEL că sunt direct resăonsabili că așa ceva s-a putut întâmpla. "Ce fel de guvern e acela care nu poate asigura siguranța cetățenilor săi. Acel guvern nu merită să mai rămână nici măcar oz i la putere" -a spus Trump.

  „Vom fi nevoiţi să îl învăţăm pe preşedintele SUA ce este Europa şi cum funcţionează”, a adăugat Juncker, citat de site-ul agenţiei Reuters. (n.red. Donadl Trump nici măcar nu i-a băgat în seamă pe progresiștii agresivi de la Bruxelles)

  „Cred că vom pierde doi ani pentru ca Donald Trump să viziteze partea din lume pe care nu o cunoaşte”, a subliniat Juncker. (n.red. Peste 2 ani Juncker, Merkel și Hollande vor fi ISTORIE)

  Comentariile dure lansate de acesta arată şocul şi îngrijorările PROGRESIȘTILOR-INTERNAȚIONALIȘTI de la Berlin, Bruxelles, Roma și Paris legate de victoria lui Donald Trump un adversar DECLARAT akl progresismului și al globalismului.

  Junker i-a cerut joi preşedintelui ales să îşi clarifice poziţia pe scena internaţională, privind subiecte precum comerţul global, politica pentru climă şi viitorul relaţiilor cu aliaţii din NATO.

  Donald Trump nici măcar nu l-a băgat în seama pe agresivul funcționar progresist de la Bruxelles numit acolo la dorința lui MERKEL

  Sursa: Fluierul.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!