• Ultimele știri

  luni, 28 noiembrie 2016

  PREOT, declarații ȘOCANTE: Mihai Eminescu, Avram Iancu și Mihai Viteazu, ASASINAȚI de MASONERIE

  Mihai Eminescu, Avram Iancu, Mihai Viteazu au fost ucişi pentru că au deranjat interesele Masoneriei, susține preotul și poetul Dorin Ploscaru. După un eveniment la care s-au cântat cântece patriotice și s-au recitat poezi ale marilor poeți români, Ploscaru a declarat că în fața a peste 200 de persoane din Neamț că este în acord cu istorii care susțin că  lideri importanți ai neamului românesc au fost omorâți pentru că nu s-au supus regulilor celor au condus țara din umbră.

  Totodată, preotul l-a citat și pe filosoful și eseistul român Petre Țuțea, care, la ieșirea din închisoarea Gherla, a spus că “la judecata viitoare vom fi cântăriţi după două măsuri. După măsura iubirii de Dumnezeu şi iubirii de Neam”.

  „Avram Iancu, Mihai Viteazu şi Eminescu AU FOST ASASINAŢI PENTRU CĂ NU AU FĂCUT PACTUL CU MASONERIA!”

  „Pentru acest poem de mare încărcătură, mulţi dintre marii bărbaţi ai Neamului, fraţilor, au făcut închisoare. Ani grei de închisoare. Şi faptul că s-a amintit aici de Crăişorul Munţilor, de Avram Iancu, faptul că s-a amintit de Mihai Viteazu, faptul că Eminescu ne pune în faţă Doina, care este unul dintre răvăşitoarele poeme ale literaturii române, mă face să cred şi să dau dreptate istoricilor literari că Avram Iancu şi Mihai Viteazu şi Eminescu au fost asasinaţi pentru că nu au făcut pactul cu Masoneria. Şi-au păstrat românitatea, şi-au păstrat crezul, au crezut în Patrie şi în Naţie. Atunci când Petre Ţuţea vorbea despre Hristos şi Platon, la ieşirea din închisoarea de la Gherla, el ăşi încheia discursul aşa: la judecata viitoare vom fi cântăriţi după două măsuri. După măsura iubirii de Dumnezeu şi iubirii de Neam ”, a spus Părintele Ploscaru, potrivit Turn TV.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!