• Ultimele știri

  joi, 24 noiembrie 2016

  Nicușor Dan insultă românii pe contul său de Facebook

  După ce, în urmă cu doar două săptămâni, a făcut afirmații jignitoare la adresa lui Fuego, Nicușor Dan a început să jignească românii, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Folosind un limbaj agresiv, liderul USR a insultat locuitorii dintr-o anumită zonă a țării. Reacțiile dure ale românilor.


  Nicușor Dan a scris pe contul său de Facebook un mesaj prin care a insultat românii, făcând împărțiri și referindu-se defăimător la locuitorii din Teleorman.

  „Avem o alegere între o teleormanizare a României și o Românie modernă, europeană. Avem alegerea între sărăcie și un drum către prosperitate și normalitate în România", a scris pe pagina sa de Facebook fostul candidat la primăria Capitalei.


  Mai mulți români au reacționat, comentând că Nicușor Dan face o împărțire a țării în „noi și voi".


  „Și acolo sunt români ca și dumneavoastră. Dacă puneți etichete stupide, să nu vă mirați de lipsa de solidaritate a populației, de împărțirea țării în noi și voi, de lipsa de empatie pentru cei defavorizați. Sau poate asta vă doriți, minoritatea elitelor contra majoritatea amărâților fără șanse", este mesajul scris de un român.


  Un alt român comentează că obiceiul de a face referiri defăimătoare la anumite grupuri și categorii sociale nu va duce către o Românie modernă.


  „Dar nu puteați sa scrieți ca alegerea este între o Românie corupta și săracă și o Românie modernă, europeană? Nu scăpăm de obiceiul asta de a face referiri defăimătoare la anumite zone geografice, minorități, categorii sociale etc.? Astfel de comparații nu vor conduce către o Românie modernă, europeană!", scrie internautul, potrivit activenews.ro.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!