• Ultimele știri

  duminică, 6 noiembrie 2016

  Mii de români distribuie: „Victor Viorel, sper să faci PUȘCĂRIE până crăpi”

  Un articol scris de jurnalista Ramona Ursu pe blogurile Adevarul a ajuns viral pe Facebook la scurt timp dupa ce a fost publicat. In doar doua ore de la aparitie, mii de romani i-au distribuit materialul despre cea mai recenta dovada de nesimtire a lui Victor Ponta.


  Jurnalista este revoltata ca Victor Ponta i-a acuzat pe altii ca au indus „ura” in societate. Fostul premier a incercat sa se victimizeze dupa ce un colaborator al hotnews.ro, concediat acum, a scris pe Facebook-ul site-ului: „Victor Ponta, sper sa crapi”.

  „Mi-e scarba ca, dintr-o eroare a unui om, ai ajuns tu, un individ putred pe interior, macinat de coruptie, un politruc comunistoid scolit de tatuca Iliescu, un nimeni parasutat de o grupare mafiota pana la varful acestei tari, sa fii, deodata, o victima care ne tine lectii, pe Facebook, despre moralitate. „Sunt deja extrem de obisnuit (si vaccinat) cu atacurile de toate felurile la adresa persoanei mele si chiar a familiei. Incepand cu anul 2005, in Romania s-a construit treptat, dar implacabil o spirala a agresivitatii si urii pe care nu suntem in stare sa o mai oprim. Ura genereaza ura si intoleranta genereaza intoleranta“.

  Mai, baiatule, tu ne vorbesti noua despre ura? Despre agresivitate? Despre intoleranta? Tu? Un parvenit de ultima speta, un golanas politic bun doar sa ne furi, sa ne minti si sa ne faci de ras in toata lumea? Tu, un simbol al nesimtirii? Tu, ala care ne-ai lasat pe toti in doliu? Tu, cel mai mandru dintre romani, ala care ne-ai facut sa ne uram pana si tara in care ne-am nascut? Tu, cel care ai scos toata ura din noi, de am iesit cu lacrimi, cu disperare, cu durere in strada, dupa tragedia – desi cuvantul asta e atat de mic – numita Colectiv? Tu ne vorbesti noua despre „spirala agresivitatii“? Tu, ala care, la un an dupa ce 64 de oameni au murit, iar sute in jurul lor nu isi vor mai reveni niciodata din cosmarul acelor flacari, faceai glume de nesimtit pe Facebook? Tu, cel care ne spui ca „Ciolos e premierul nostru emanat din flacarile de la Colectiv“?.

  Tu, Victor Viorel, ne vorbesti noua despre ura? Despre „spirala agresivitatii“? Cum indraznesti tu, mai, penalule, sa ne vorbesti noua despre intoleranta? V-am tolerat pe tine si pe toata Mafia ta pana am ajuns sa nu mai stim de noi. V-am tolerat, zeci de ani, toate hotiile, toate nemerniciile, toate hahaiturile, toate glumele de politruci ratati, toate afacerile dubioase facute cu bani furati de la noi.

  V-am tolerat prostia, v-am tolerat toti analfabetii pe care i-ati impins in toate, dar absolut toate birouasele institutiilor de stat. V-am tolerat toate slugile, toti lipitorii de afise, toate clanurile cu care ati furat si pe care le vedem, acum, plimbandu-si vuitoanele si costumasele Armani numai prin birouri de procurori, prin sali de judecata.

  V-am tolerat cum ati pus in genunchi Justitia. V-am tolerat toate minciunile, toate promisiunile pe care niciodata nu le-ati respectat. V-am tolerat pana si faptul ca va bateti joc de Dumnezeul nostru. V-am tolerat tot ce poate tolera, indura o fiinta umana, de am ajuns cu tara asta in mormant”, a scris Ramona Ursu in Adevarul.

  „Da, sper ca tu, Victor Viorel, si toata Mafia ta sa faceti puscarie pana crapati! Sa platiti, macar asa, pentru toti mortii, pentru totii viii, morti si ei oricum. Sa platiti pentru o tara care a crapat deja din cauza ta. Din cauza voastra”, mai spune jurnalista de la Adevarul.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!