• Ultimele știri

    miercuri, 2 noiembrie 2016

    MApN: În caz de război, România va fi nimicită în patru ore de Rusia

    General Corneliu Dobritoiu: Romania va fi ocupata in mai putin de o zi! “Armata Româna abia stă în picioare la capitolul dotări. Cateva divizii rusesti ne-ar putea neutraliza forta de reactie in 30 de minute, iar Romania va fi ocupata in mai putin de o zi.


    Scutul anti-racheta de la Deveselu este inutil in fata unei invazii cu tancuri si trupe terestre.”

    Corneliu Dobritoiu (fost ministru al Apararii) a facut aceasta declaratie in 2012 (http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/nimiciti-in-patru-ore-16535), cand Romania inca mai avea ceva bani.

    Ce a facut Romania cu acesti bani?


    A platit pensiile

    a platit salariile bugetarilor

    s-a si furat din ei la greu (va mintiti de autostrada lui Ponta, cu 160 de milioane de euro pe kilometru?)

    Ce nu a facut cu acesti bani? Nu a cumparat tancuri, avioane, rachete. Nu si-a mai antrenat pilotii. Ca cica n-avea nevoie. Ca cica e pace, pentru totdeauna. La parada de 1 Decembrie, abia a reusit sa stranga de niste motorina, scoata tancurile din garaje.

    Care e situatia financiara a Romaniei azi? Pai, premierul Romaniei a inceput sa cerseasca 10 euro pe luna, de la romanii emigrati in Europa, ca nu mai are din ce plati cheltuielile zilnice: http://capitalismpepaine.com/2015/01/30/pentru-ce-sa-ti-dam-10-lei-ponto/.

    Ce au facut rusii in 2015? Dupa ce SUA a provocat prabusirea pretului petrolului (principala lor sursa de venit), au taiat cu 10% bugetele civile (sanatate, pensii, salarii, investitii) si au marit cu 33% bugetul Armatei. 50 de miliarde de dolari, care NU se vor duce in salariile militarilor rusi, ci in tancuri T-90 si in rachete.

    Deci nici nu-si mai ascund pregatirile de invazie.

    Rusia vs NATO.

    RusiaNATO (SUA+UK+France+Italy+Germany)
    Militari activi +Rezerve3,251,5003,992,636 (din care 2,280,880 SUA)
    Tancuri15,50010,163 (din care 8,325 SUA)
    Forta aeriana3,08217,299 (din care 13,683 SUA)

    Deci NATO sta mai bine pe hartie la aviatie, dar mai prost la tancuri si are un mic avantaj la trupe terestre. De asemenea, tancurile NATO sunt mai scumpe, pentru ca sunt mai avansate.

    Dar NATO are o mare problema: grosul puterii NATO (peste 80%) este SUA.

    Iar SUA nu-si poate trimite niciodata integral armata in Europa, ca mai trebuie sa-si apere si propria tara. De asemenea, o mare parte din trupele americane vor ramane in Pacific. Asa ca numerele respective sunt doar numere. Concret, in Europa, unde razboiul va fi purtat pe uscat (cu tancuri, rachete si avioane) superioritatea numerica a rusilor este momentan totala.

    Cum se pregatesc romanii?


    Oral. Se incurajeaza unii pe altii: hai, bre, ca n-or fi rusii astia nebuni sa inceapa razboiul…

    Tot oral o sa va dea si rusii. Pentru ca, de fapt, razboiul deja a inceput. Ati vrut spagi, pensii mari, salarii grase la stat, si ati taiat cheltuielile militare (ca armele e rele, maica)?

    Ei, pensionarii sa va apere acum! – Sursa: CPP


    Politică

    România

    Urmăriți-ne pe Twitter!

    Urmăriți-ne pe Youtube!