• Ultimele știri

  duminică, 13 noiembrie 2016

  Mai vreți musulmani? Femeie în scaun cu rotile, violată de șase migranți în Suedia, după ce le-a cerut să le folosească toaleta

  Un incident grotesc a avut loc pe insula gotland din suedia. o femeie de circa 30 de ani, aflata in scaun cu rotile, a fost violata de sase barbati intr-un centru de azil pentru refugiati. Se pare ca femeia se intorcea acasa cu taxiul din centrul istoric al orasului 


  Visby si impartea cursa cu inca un barbat. La un moment dat victima a cerut soferului sa opreasca pentru ca vrea sa se duca la toaleta. 

  Celalalt barbat a invitat-o sa foloseasca baia din azilul pentru refugiati in care locuia. Ajunsa acolo, femeia a fost violata timp de doua ore de sase migranti. Cum aceasta se deplaseaza cu dificultate si are nevoie de un scaun cu rotile nu s-a putut opune decat verbal, relateaza Daily Mail.

  Sase barbati in jurul varstei de 20 de ani au fost arestati in urma acestui incident, dar au fost eliberati dupa cateva zile. Localnicii au fost extrem de revoltati de aceasta situatie si au organizat un protest in fata locuintei refugiatilor si chiar au inceput sa arunce cu pietre in cladire.

  "Gotland este o zona sigura in comparatie cu alte orase si se intampla foarte putine incidente, dar felul in care oamenii au reactionat este fara precedent." a declarat un reprezentant al politiei locale.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!