• Ultimele știri

  joi, 10 noiembrie 2016

  Lupta împotriva drogurilor este o mare abureală. Masonii se ocupa direct de traficul internațional de droguri cu scopul de a distruge mințile oamenilor

  Lupta internationala impotriva drogurilor este o mare minciuna ! Iluminatii se ocupa de traficul international de droguri pentru a distruge mintile oamenilor, facandu-i labili si docili ! CIA se ocupa cu traficul international de droguri ! George Bush, Bil Clinton si toti presedintii americani sunt implicati in crima organizata ! 


  Jurnalistii americani si fostii agenti CIA care au prezentat dovezi, au fost imediat asasinati ! Iluminatii se ocupa cu traficul de droguri, inca din vechime !
  De cate ori ati auzit ati auzit in presa propagandista a Iluminatilor, despre diversele capturi de droguri pe care acestia le-au facut si „razboiul” pe care acestia l-au declarat cartelurilor internationale de droguri ? De multe ori, nu-i asa ? Ei bine, in continuare veti vedea cum „lupta internationala impotriva drogurilor este o mare minciuna”, asa cum este si „lupta impotriva coruptiei”, „lupta impotriva terorismului”.

  Cu alte cuvinte, cand Iluminatii pretind ca, „lupta impotriva a ceva”, sa stiti ca dumneavoastra sunteti persoana impotriva carora lupta acesti indivizi pentru ca, in fond si la urma urmei, scopul lor a ramas instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial.

  In cartea exceptionala a lui Radu Cinamar, „Viitor cu cap de mort”, in discutia cu un membru Bilderberg venit in 2003 in Romania, acesta expune Agenda Iluminatilor pe care doresc s-o indeplineasca. Printre dezvaluirile sale socante, Senior Massini a explicat cum ei s-au ocupat de proliferarea drogurilor si apoi au lansat o „lupta impotriva drogurilor”:  „Ne interesează, aşadar, să creăm cât mai multe astfel de „cercuri vicioase”,


   în baza lor am construit societatea modernă, am  format aşa-zisa „celulă a societăţii”, adică familia, pe care am legat-o strâns în lanţul unor interminabile dependenţe: serviciu, casă, confort, maşină, împrumuturi la bancă, obligaţii contractuale pe perioade foarte lungi de timp, care uneori se întind la una sau două generaţii din familia respectivă.

  Rolul „cercurilor vicioase” este acela de a crea depen¬denţa, pentru că atunci când există dependenţă, lipseşte libertatea. Dependenţa atrage automat un gen de înrobire, de limitare şi noi avem nevoie ca oamenii să fie cât mai limitaţi şi mecanici în acţiunile lor, care trebuie să devină aproape stereotipe. Aceasta a fost ideea principală pentru care am impus în mod gradat munca divizată în cât mai multe domenii şi subdomenii. Dacă cerinţa postului respectiv de muncă este simplă, aproape minimă dar repetitivă, omul devine în scurt timp un fel de „robot” care ascultă ce i se spune şi face ce i se ordonă.

  Nu este necesar ca oamenii să gândească prea mult; aceasta poate să devine ceva periculos, poate naşte idei care să fie contrare scopurilor noastre. De aceea, am urmărit să extindem controlul asupra populaţiei tot mai numeroase chiar şi în afara serviciului, adică în timpul liber. Am permis astfel tehnologiei şi inventicii să capteze masele de oameni prin anumite mijloace a căror lipsă ni s-ar părea acum sinonimă cu o catastrofă: televiziunea, tele¬fonul, computerul.

  Ideea noastră a avut un succes enorm, deoarece pe lângă crearea dependenţei populaţiei faţă de aceste mijloace tehnologice, ne-a oferit totodată şi controlul difuzării informaţiei.

  În prezent, datorită caracteristicilor vremurilor pe care le trăim, informaţia deţine primul loc în ceea ce priveşte „armele” cu care acţionăm în lume. Pasul următor a fost simplu de intuit: controlând mijloacele şi insti¬tuţiile mass-media, controlăm implicit conţinutul şi cali¬tatea informaţiei. De aceea, unul dintre obiectivele de bază a fost acela de a obţine controlul asupra celor mai mari trusturi de presă, radio şi televiziune din lume.

  — Vreţi să spuneţi că toate acestea au fost suficiente pentru a avea controlul asupra omenirii? a întrebat Cezar.
  — Evident că nu; mass-media nu avea răspândire decât într-o zonă limitată a lumii. De aceea, mai erau necesare nişte „metode” de subjugare, care şi ele trebuiau să tenteze pe cei mulţi.

  Am început să sprijinim din umbră, ca o „eminenţă cenuşie”, proliferarea distribuţiei drogurilor, mai ales a celor de sinteză. Ştiind prea bine că acestea, alături de tutun, alcool şi cafea, distrug corpul omului, am întreţinut în mod deliberat o aşa-zisă „luptă de combatere” a lor, care nu a făcut decât să intensifice şi mai mult nevoia de a consuma aceste substanţe.

  Am creat concernuri imense de fabricare a ţigărilor, băuturilor fine şi a cafelei; aproape toţi preşedinţii şi patronii acestor giganţi în lumea afacerilor sunt membri venerabili în lojele cele mai înalte ale Organizaţiei noastre, adăugă senior Massini plin de mulţumire.

  — Toate acestea îmi apar ca un atac concertat împotri¬va omului! se prefăcu Cezar că abia atunci a realizat ideea. Fără să fie deloc afectat, venerabilul răspunse cu nonşalanţă:
  — Dragul meu, este deja dificil să controlăm şi să coordonăm mai bine de şase miliarde de oameni. Trebuie să înţelegi că o mulţime este cu atât mai uşor de manevrat cu cât ea este mai dispersată şi mai confuză. Dacă, în plus, ea nu depăşeşte un anumit număr de persoane, atunci lucrurile sunt chiar simple, având în vedere tehnologia de manipulare mentală de care dispunem în momentul actual.

  Aşadar, ce importanţă crezi că mai prezintă cele câteva milioane de oameni care mor zilnic, mare parte dintre ei din cauza bolilor, provocate de droguri?
  Venerabilul făcu o scurtă pauză în prezentarea lui cinică, părând să reflecteze la ceea ce urma să-i spună lui Cezar.

  — Unul dintre scopurile noastre principale a fost acela de a stopa proliferarea oamenilor pe planetă. Mai mult chiar, trebuia să micşorăm drastic populaţia globului. Pentru aceasta aveam nevoie de metode care să ucidă în timp scurt un număr foarte mare de oameni. Am finanţat proiecte de cercetare ultrasecrete pentru producerea unor viruşi extrem de virulenţi. Unele experimente au dat greş, altele însă ne-au mulţumit prin rezultatele obţinute.

  — Adică prin răul provocat, prin crimele „naturale”?
  — Trebuie să vedem problema din punct de vedere practic. Doar aşa ne putem construi temeinic scopurile pe care ni le-am propus. Dacă ceva sau cineva se opune, nu poate rezista mult timp împotriva noastră. După cum îţi spuneam, „armele” noastre nu sunt niciodată prezentate pe faţă. Dimpotrivă, ele îmbracă mai mereu o haină profund umanitară, dar apasă pe acele puncte slabe pe care tot noi le-am creat în sistem şi care în marea lor majoritate nu sunt cunoscute de populaţie.

  Baza care ne oferă sursele ascunse de manipulare a populaţiei este constituţia unui stat. Alcătuirea ei este o adevărată ştiinţă a psihologiei şi manipulării omului şi de aceea am avut grijă ca la conceperea constituţiilor principalelor state-puteri ale lumii să ia parte şi reprezentanţii noştri. Constituţiile trebuie să aibă o formă umanitară, chiar pompoasă şi relativ complicată, dar totodată să ascundă în profunzimea lor modalităţile eficiente de subminare şi control a populaţiei.”

  Capitalismul Mondial s-a construit pe baza drogurilor !


  Intr-un articol publicat pe pagina Secretele lui Lovendal, autorul demonstreaza preluand informatii din cartea lui Daniel Estulin, „Stapanii din Umbra”, cum Capitalismul Mondial s-a construit pe baza drogurilor si ca majoritatea guvernelor din lume (cele capitaliste), nu doresc sa combata traficul de droguri, desi, asa cum arata autorul, l-ar putea combate destul de rapid, doar promulgand legi care să-i oblige pe fabricanţii de anhidridă acetică, substanţa chimică esenţială în producerea heroinei, să păstreze înregistrări meticuloase, care să arate cine a cumpărat substanţa, în ce scop şi care îi este destinaţia.

  Continuarea pe cocoon.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!