• Ultimele știri

  duminică, 13 noiembrie 2016

  Jandarmul care s-a repezit asupra poliţistului care împuşca oameni la întâmplare şi i-a smuls pistolul din mână. Cine este cel care a împiedicat un masacru la Piteşti

  Incidentul de la Piteşti, în urma căruia un ofiţer DIPI şi-a bătut soţia, a împuşcat doi oameni şi a dat foc locuinţei, se putea transforma într-un masacru, spun martorii, fără intervenţia inspirată a unui jandarm, mobilizat să intervină de urgenţă.


  Joi noaptea, în jurul orei 23.00, un vecin al locotenent colonelului Alin Marin Marian, ofiţerul piteştean din structurile de securitate ale Poliţiei Române beat şi scăpat de sub control, a sunat la 112. După nici zece minute, la locul evenimentului a ajuns plutonierul major Marius Dumitru, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş ne informează 
  adevarul.ro

  Situaţia era una critică. Agresorul, care era beat, începuse să tragă cu pistolul personal înspre zecile de persoane ce erau acolo, pompieri, poliţişti şi vecini. Un poliţist şi proprietara apartamentului în care stătea ofiţerul DIPI fuseseră deja răniţi.

  Jandarmul Marius Dumitru a avut o reacţie extrem de rapidă: s-a repezit asupra ofiţerului DIPI, punându-şi viaţa în pericol, i-a smuls pistolul din mână şi l-a pus la pâmânt, împiedicând astfel un masacru.

  Plutonierul major Marius Dumitru nu a dorit să comenteze cazul, însă colegii spun că este un angajat exemplar.
  A participat şi la descinderile din dosarul stăpânilor de sclavi de la Berevoeşti

  Plutonierul major Marius Dumitru (43 de ani) lucrează în cadrul Jandarmeriei Argeş din aprilie 1995 şi a participat la numeroase intervenţii dificile până acum.

  Marius Dumitru se numără printre jandarmii care în iulie a.c. au participat la o misiune extrem de dificilă.  Este vorba de descinderile de la Berevoeşti, în urma cărora aproape 40 de stăpâni de sclavi au fost reţinuţi.

  „Domnul plutonier major Marius Dumitru a avut o evoluţie profesională în cei peste 20 de ani de când activează în unitatea noastră, fiind preocupat de îndeplinirea atribuţiilor specifice la standarde înalte, precum şi de pregătirea sa profesională şi dobândirea de noi cunoştinţe. Pentru rezultatele obţinute a fost recompensat de-a lungul timpului cu soldă de merit, mulţumiri şi citare prin ordinul de zi pe unitate”, ne-a declarat căpitanul Iuliu Miroiu, comandantul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil.

  Sursa: adevarul.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!