• Ultimele știri

  marți, 15 noiembrie 2016

  GUCCIFER: SUPER-HACKER-UL ROMÂN care a SALVAT LUMEA și a SPART E-MAIL-urile lui HILLARY CLINTON

  Cine a decis castigatorul alegerilor din SUA? Poate nu stiati, insa un roman a salvat Planeta, fara nici o gluma! Numele lui este Marcel Lazar Leher sau Guccifer, hackerul roman care a spart contul de e-mail al lui Hillary Clinton! Pacat, nimeni nu sufla o vorba, cand acest om merita o statuie, un premiu Nobel!


  Asa sunt oamenii in ziua de azi, nu mai vad padurea de copaci. Momentan compatriotul nostru este dupa gratii, desi merita sa fie eliberat, ba mai mult merita sa primeasca o functie in SUA in cadrul securitatii cibernetice din partea lui Donald J. Trump, sau cine stie si o medalie!

  Numele GUCCIFER a fost ales să reprezinte stilul lui GUCCI și lumina lui LUCIFER. A devenit faimos in timpul a doi ani în care a sparg conturile familiei BUSH, Hillary Clinton, Rockefeller, Colin Powell, Membrilor Rezervei Federale.

  "Povestea mea e simplă. Sunt în închisoare de anul trecut. A început acum 15 ani iar internetul era unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Secretele pot fi aflate doar în email-uri. Email-urile reprezinta 30-35% din internet. A fost mai mult o curiozitate. Să găsesc adevărul absolut. Da! Asta am căutat tot timpul. Americanii sunt speriați de hacking la fel de mult cum sunt speriați de terorism."

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!