• Ultimele știri

  miercuri, 23 noiembrie 2016

  Gică HAGI: “Dacă vrei pepeni, roșii, frumos, seamănă-i tată. Ca altfel ei nu cresc. Pui castraveți și vrei pepeni?” (VIDEO)

  Viitorul a remizat, luni seara, scor 1-1, pe teren propriu, în meciul cu Gaz Metan. La conferința de presă de după, Hagi a ținut să facă anumite precizări în stilul său caracteristic. Unul dintre aspectele luate în vizor de fostul decar al Naționalei a fost internetul.   Acesta este de părere că în prezent toți tehnicienii învață să antreneze de pe internet, asta în loc să învețe practicând, așa cum se făcea pe vremea sa.

  "Am căzut în groapă. Ne-am dus în lumea a treia, în lumea a cincea. Cineva a spus-o în vară, Răzvan Lucescu, că suntem în lumea a cincea. Nu tată, nu suntem în lumea a cincea. Ați făcut să ne perceapă lumea că suntem în lumea a cincea. Noi nu înghițim. Generația noastră nu înghite. Nu ne trezim. Vai de mama noastră.

  O să ne bată și oricine. De ce ? Pentru că internet. Toți cu tactică. Toți au învățat niște lucruri și am uitat de fotbalul nostru. Am uitat să selectăm care știe fotbalul, care are personalitate. Înainte ne identificam cu nouari care marcau 40 de goluri pe sezon. Acum îl facem mare pe unul care marchează 7 goluri, 10 goluri. Pe vremea mea, decarul se uita la tine și pasa în altă parte, centrau extremele...", a spus Hagi la conferința de presă, potrivit canalului de Youtube.

  Fostul jucător al României a vorbit și despre echipa națională, criticând modul în care a ajuns în prezent.

  “Istoria României spune că suntem latini. Pe mine mă doare. Că eu am servit 20 de ani fotbalul românesc. Cea mai frumoasă echipă a mea a fost echipa națională. Nu echipele de club. Acolo m-au folosit, că d-aia mă plăteau. La naționala trebuie să fie o mândrie că joci”, a spus Gică Hagi.

  Patronul Viitorului a vorbit și despre modul în care se investește în fotbalul românesc, oferind o pildă în stilul său carcatristic.

  "Ce cultivi? Cum v-am zis aia cu castraveții. Dacă vrei pepeni, roșii, frumos, seamănă-i tată. Ca altfel ei nu cresc. Pui castraveți și vrei pepeni? Joci cu fotbalul ăla cu lungă și pe a doua de dă boala-n noi, faci cârcei. România în anii '70 făcea posesie. This is it!", a mai spus antrenorul și finanțatorul Viitorului.


  Sursa: b1.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!