• Ultimele știri

  joi, 10 noiembrie 2016

  Dupa victoria lui Trump, Becali face un anunț INCENDIAR: „Mă apuc din nou de politică!”

  Gigi Becali a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca il bate gandul sa intre din nou in politica si este dispus sa ajute la construirea unui partid nationalist puternic in tara noastra. El vrea sa se alieze cu Sebastian Ghita.


  „Pe mine nu m-a interesat niciodata cine iese presedinte, in nicio tara din lume. Azi dimineata a fost prima oara cand m-am trezit si am intrebat cine a iesit presedinte in America. M-am bucurat cand am auzit ca a iesit Trump. Am dat drumul la televizor si atunci m-a trecut un fior.

  Poate am facut un pacat, m-a trecut un duh de putere, care m-a dus la alte ganduri de politica, sa fac in continuare. M-a bantuit gandul asta, sa m-apuc din nou de politica, poate peste patru-cinci ani”, a spus Gigi Becali, la Romania TV.

  Patronul Stelei este de parere ca pe scena politica romaneasca trebuie sa existe un partid nationalist puternic. „Trebuie sa construim in urmatorii patru ani. Daca sunt dorit, eu pot sa fiu alaturi Partidului Romania Unita, ca peste patru ani, la urmatoarele alegeri sa facem un partid nationalist, un partid cu adevarat romanesc in care nu sa mai aiba loc nicun fel de cartite sorosiste si niciun fel de influenta de putere straina”, a mai spus Gigi Becali.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!