• Ultimele știri

  luni, 7 noiembrie 2016

  DEZVĂLUIRI. Ministrul agriculturii recunoaște că românii sunt otrăviți prin alimentație

  Noul ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, a afirmat vineri, 25 decembrie, că multe produse importate “otrăvesc populația”, ne spune Cotidianul. Prezent la “Târgul de Crăciun” oficialul le-a promis celor prezenți că va face tot posibilul să promoveze produsele românești. 


  De asemenea, ministrul a spus că va asigura o protecție corespunzătoare producătorului și consumatorului român.

  “Din păcate, multe produse care ajung în România se vând pentru că ajung din segmentul cel mai ieftin și efectiv otrăvim populația și omorâm producătorul român. Repet: orice guvern are datoria să își apere și producătorul și consumatorul. Din cauza aceasta cred că nu am făcut suficient până acum și eu vă promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a ajuta românul să consume cât mai multe produse românești”, a spus Achim Irimescu, transmite Agerpres.

  Achim Irimescu a mai anunțat că va reintroduce controlul la frontieră pentru reziduurile de pesticide, de produse chimice, pe considerentul că în cazul multor produse din ”gama de jos” care ajung pe piața românească sunt utilizate pesticide interzise pe piața europeană.

  Paul Dumitrescu

  Sursa articol: Cotidianul

  Emisiuni cu dezvăluiri pe acest subiect, realizate la Nașul Tv:

  1. Alimentele modificate genetic, o catastrofa! Ce putem face?


  2. CHEMTRAILES – Controlul populatiei prin otravire


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!