• Ultimele știri

  luni, 21 noiembrie 2016

  De cine este condusă România: A muncit din greu! O DANSATOARE din Bamboo a ajuns in Parlamentul Romaniei!

  Ornella Borozan a ajuns in cateva luni din dansatoare in clubul Bamboo consiliera in Parlamentul Romaniei. Doar pe munca ei. Desi recunoaste ca fata era „placuta”, parlamentarul spune ca l-a dezamagit. S-a laudat pe Facebook ca nu va mai sta „la discutii” in trafic, pentru ca a primit permis de acces cu masina la Parlamentul Romaniei.


  Pe contul sau de socializare, Ornella Borozan si-a postat imagini in tinute sexy si a anuntat cu mandrie ca lucreaza pe post de consilier parlamentar. A fost angajata, la biroul din Mehedinti, de deputatul PSD Marius Manolache, fin al premierului Victor Ponta.


  Marius Manolache, deputat PSD: „Am stat de vorba cu ea cum sta orice parlamentar care vrea sa isi angajeze o consiliera. Mi s-a parut apta pentru job. Care-i problema?”

  Parlamentarul spune ca fata l-a convins cu CV-ul cu care s-a prezentat si cu faptul ca stia sa vorbeasca doua limbi straine – engleza si spaniola. Aspectul fizic nu a contat, sustine social-democratul.

  Marius Manolache, deputat PSD: „A fost placuta, nu m-am gandit la altceva in afara la o angaja.”

  Ornella l-a dezamagit pe deputat dupa ce, pe pagina sa de socializare, a postat o imagine cu legitimatia sa de consilier si cu ecusonul pentru accesul masinii in parcarea Parlamentului. „Si de astazi nu mai stau la discutii in trafic”, a scris tanara in mesajul atasat pozei.  Marius Manolache, deputat PSD: „Legitimatia de consilier si permisul de parcare de la parlament nu este un privilegiu. din punctul meu de vedere e o onoare.”

  De aceea, Manolache a decis sa isi concedieze consiliera. Ornella ar fi trebuit sa se ocupe de PR-ul parlamentarului si sa faca monitorizarea presei scrise. In afara de Ornella Borozan, la biroul din Mehedinti al lui Marius Manolache mai lucreaza doi consilieri.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!