• Ultimele știri

  joi, 10 noiembrie 2016

  Cea mai "șmecheră" meserie din România este aceea de parlamentar. Lucrezi o zi jumate pe saptamână

  Oglindă, oglinjoară care o fi cea mai bună meserie din ţară? Chiar nu ştiţi ? Vă lămurim, cu argumente, imediat! Cea mai frumoasa meserie din lume?-Vanzatoare de afine! Haideti doamna!-Si cea mai usoara? -Sa dai cu sapa!


  Pai, cine da cu sapa face efort, nu gluma. Unde mai pui ca este un serviciu cu norma intreaga, de cand rasare soarele si pana la asfintit trebuie sa muncesti. Alta e meseria cea mai usoara si banoasa, cea cu mapa la purtator.


  "Cine o duce cel mai bine?"

  "Parlamentarii!"  Bingo! Răspunsul doamnei este corect. O recunosc chiar ei, parlamentarii!

  "La noi se lucreaza doua zile pe saptamana si ne mai intrebam de ce imaginea parlamentului e atat de proasta?"
  "Parlamentarul intr-adevar, cea mai usoara meserie, nu ii doare capul, isi umple buzunarele si pe urma daca are timp se mai gandeste si pt tara restul dumnezeu cu mila"


  Mare dreptate are doamna. Timpul trece, leafa merge in Parlament chiar si cand esti absent nemotivat. Un vis pentru omul de rand, care sta la slujba 8 ore pe zi doar in cazurile cele mai fericite.


  "Miercuri ora zece. sedinta comisiei pentru industrii ar trebui sa fie in plina desfasurare. dar ce sa vezi. usa este inchisa, daca eu de exemplu, nu as afi la munca as fi cu siguranta penalizata. pe ei insa, cine ii trage la raspundere?"

  Noi vorbim...ei se fac ca ne aud si treaba merge...inainte, ca alegerile se apropie si au nevoie de un nou mandat, caldut!


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!