• Ultimele știri

  miercuri, 16 noiembrie 2016

  Cât de curând țara noastră va dispărea de pe suprafața pământului dacă nu vă treziți odată la realitate și începeți să luptați pentru ea!

  Exact asta suntem noi pentru serviciile secrete: o turma proasta care are obligatia sa munceasca pe cateva sute de euro, in timp ce ei toaca sute de milioane de euro anual si nu fac ABSOLUT NIMIC pentru tara! 25 de ani au furat aceasta tara, cu sacul au carat bani in afara tarii, si acum se prezinta in fata noastra plini de tupeu:


   “Vrem sa va aparam de terorism! Trebuie sa va restrangem drepturile pentru ca asta ne spun stapanii coloniei de la Washington!”. Sa adopte si zece mii de legi “Big Brother”, oamenii tot vor iesi in strada!

  Fratilor, haieti sa-l dam jos pe Iohannis, renuntam la democratie si instauram in nou regim comunist ca in 1950 cu doua institutii de baza: Securitatea (SRI) si Militia (Ministerul de Interne). S-a gandit sceleratul de Dumbrava de la SRI, cot la cot cu burtosii cu fete de interlopi de la Interne: “Ba, hai peste ei ca in casa ca suntem dumnezeii Romaniei!”. Sa va spun eu salariul lui Mitica Dumbrava, general SRI: 15.000 RON pe luna (150.000.000). Amaratii de romani ingheata in statia de tramvai cu sacosa in mana, muncesc ca robii pe 200 de euro, si tu iti bati joc de ei in halul acesta?

  Jumatate care lucreaza la ora actuala in SRI, sunt neamuri intre ei: nasi, fini, unchi, nepoti, cumetri, veri, frati, etc. Asa se fac recrutarile in SRI de 25 de ani: cu banii in mana sau cu neamurile! Din cauza aceasta situatia este atat de dezastruoasa: 80% dintre ei nu au ce cauta in serviciile secrete ale Romaniei! 20% sunt oamenii care tin in spate toata activitatea informativa si se chinuie sa faca ceva in tara aceasta! Cu cine sa faci treaba daca generalii sunt mai redusi ca un plutonier? De dimineata pana seara stau in birouri si se gandesc la un singur lucru: “Cum putem sa facem bani?!”.

  O mana de romani, conteaza mai putin cu ce se ocupa, ce sa faca de unii singuri cand au in fata un intreg sistem mafiot? Ce sa faca cu un popor care se lasa manipulat ca un copil de cinci ani? Romanii stau inchisi in casa si se lasa jefuiti de 25 de ani, normal ca mafiotii, masonii, partile proaste ale serviciilor secrete, prind tupeu si se pun pe furat! Iesi in strada 100.000 de oameni, tipa la ei, si sa vezi cat de repede se potolesc si fac ce trebuie! Mergi 50.000 de oameni in fata Guvernului si-n doua zile renunta la legea “Big Brother”! Pentru numele bunului Dumnezeu: aveti de gand sa intelegeti odata ca toti care se afla in fruntea tarii si a serviciilor secrete suntVANDUTI catre puteri straine? Lor le convine sa fie carpe de sters pe picioare pentru ca au zeci de milioane de euro in conturi, dar dumneavoastra va convine sa fiti slugi cand munciti pe 200 de euro si inghetati in casa de frig? Va convine ca in fiecare zi sa fiti batjocoriti de mafiotii aia burtosi, imbracati in costume de mii de euro si cu limuzine la scara?

  Cat de curand tara aceasta dispare de pe suprafata pamantului daca nu va treziti odata la realitate si incepeti sa luptati pentru ea!


  TREZIREA, NEAM ROMANESC!


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!