• Ultimele știri

  vineri, 18 noiembrie 2016

  Candidat ȚIGAN (PSD): la alegerile parlamentare: „Românii să-și schimbe numele, dacă nu vor să se confunde cu romii!”

  Candidatul PSD Ciprian Nicula vorbea într-un interviu acordat celor de la Kamikaze.ro despre avantajul istoric, în ceea ce privește numele, pe care îl au „romii” față de „români”, dar și despre obiceiul căsătoriei între copii, care – susține în premieră Necula – ar fi preluat de minoritari de la populația majoritară.


  Iată câteva pasaje din acel interviu:

  ”Reporter: Nu e un inconvenient pentru noi, românii ceilalți, că se creează confuzia asta între rromi și România?

  Ciprian Necula: O fi o confuzie, dar atunci să schimbăm numele țării în Valahia. Dacă avem Valahia, nu mai e confuzie cu rrom. Denumirea de rrom e mult mai veche decît cea de român. Locuitorii din această zonă se numeau valahi cînd nouă ni se zicea rromi. Cred că ar fi corect să rămînă valahi”.

  Acesta crede că multe dintre caracteristicile minorității țigănești aparțin, de fapt, etnicilor români. Petrecerile în stradă și căsătoriile între copii sunt doar două exemple, spune Necula.

  ”Reporter: Clan-clan, dar de ce ies în stradă să stea pe scaune și să mănînce semințe, de ce nu stau la ei acasă?

  Ciprian Necula: Să-ți spun ceva. De la români le vine. Obiceiul cu nunta în stradă, în uliță, nu rromii l-au inventat. E un obicei străvechi. Te rog să te gîndești puțin. Rromii au fost sclavi și au împrumutat ce au văzut la români.

  Reporter: Tot de la români au luat și căsătoriile la vîrsta de zece ani?

  Ciprian Necula: Da, exact, este preluată tot de la români, așa se făcea pe vremuri”.

  Sursa: ActiveNews

  Aroganța personajului este extremă. În condițiile în care mulți dintre frații lui crează o imagine deplorabilă României în afara țării prin activitatea rețelelor de cerșetori, trafic de carne vie, prostituție și hoție, parcă te-ai aștepta la o anumită moderație, în compensare. Dar nu, omul îi sfidează pe români pe față! Vorba aia, știe că colegii lui de partid au nevoie de voturile comunității rrome și, în plus, are în spate susținerea lui Soros, personajul căruia îi datorăm într-o bună măsură această confuzie internațională între români și romi…

  TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ – filmul documentar care aruncă în aer revizionismul maghiar!


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!