• Ultimele știri

  vineri, 11 noiembrie 2016

  Bogdan Diaconu transmite un mesaj pentru români: Facem referendum pentru Familia Tradițională

  Liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, se află astăzi la Cluj-Napoca, unde se întâlnește cu susținătorii din județul Cluj și cu echipa care va candida la alegerile parlamentare din decembrie. Cu această ocazie, Diaconu a anunțat că va iniția un referendum național pe tema 


  familiei tradiționale întrucât mediul politic refuză să pună în aplicare voința a peste 3 milioane de români care susțin căsătoria doar între un bărbat și o femeie.

  “Suntem singurul partid din România care ne-am asumat această modificare a Constituției, în baza demersului inițiat de Coaliția pentru familie. Cred că este important să clarificăm acest aspect, în ultimii ani au fost presiuni uriașe pentru ca România să aprobe căsătoriile între persoanele de același sex”, a declarat Bogdan Diaconu.

  Acesta dorește să inițieze referendumul chiar în data de 11 decembrie, o dată cu alegerile parlamentare, pentru ca procesul să nu implice cheltuieli suplimentare.

  Diaconu încadrează acțiunea și în context internațional. Populația Australiei a respins în largă majoritate legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, iar în America a fost declarat președinte Donald Trump, un conservator.

  Propunerea Coaliției pentru familie a trecut de cele două comisii ale Senatului cu raport de admitere, însă încă nu a ajuns în plenul Senatului la vot.

  Sursa: napocanews.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!