• Ultimele știri

  miercuri, 2 noiembrie 2016

  Arafat și-a smuls lavaliera și a părăsit studioul! "Trebuie sa ma faceti sa simt ca intr-adevar am gresit ca sa demisionez"

  Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost in aceasta seara invitatul Emei Zeicescu la emisiunea "Perfect Imperfect" de la TVR 1, iar aproape de finalul emisiunii, Arafat si-a smuls lavaliera si a parasit studioul. Acesta s-a enervat dupa ce moderatoarea 


  l-a intrebat daca a luat vreodata in calcul sa demisioneze. Raed Arafat a mai raspuns si la intrebari legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni si incendiul din Colectiv.

  Redam dialogul pe scurt:

  Ema Zeicescu: Ati luat vreodata in calcul sa demisionati?

  Raed Arafat: Nu, nu, am zis-o si alta data. Nu! Vreti sa demisionez? Trebuie sa imi spuneti si trebuie sa ma faceti sa simt ca intr-adevat am gresit ca sa demisionez. Daca mi se cere sa demisionez, am sa plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt batut in cuie. Dar vreti sa demisionez si sa recunosc ca am gresit? Nu am gresit intr-o interventie care se face ca oriunde. Va aduc o mie de oameni din afara sa va spuna ca nu am gresit. Daca dumneavoastra vreti si expertii vreti sa spuneti ca am gresit, asta e altceva.

  Dupa acest raspuns, Arafat a spus ca isi cere scuze, dar el trebuie sa plece, adaugand ca "RealitateaTV s-a mutat la TVR".

  In emisiune s-a aflat si Bogdan Oprita, medic sef SMURD Bucuresti.

  Emisiunea o puteti viziona aici.

  Sursa: hotnews.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!