• Ultimele știri

  joi, 24 noiembrie 2016

  Arabii din Balcani au construit un oraş în care localnicii nu au voie să între decât ca SERVITORI

  Caz atipic in Bosnia si Hertegovina, acolo unde arabii interzic accesul localnicilor pe pamanturile lor.  Un oraş din Bosnia-Herţegovina a reuşit să enerveze mai mulţi cetăţeni ai ţării, după ce a anunţat că în acest loc se vând case, dar le pot cumpăra numai arabii. Oraşul Tarcin este locuit, în majoritate, de kuweitieni. Urbea se află la doar 8 kilometri de capitala Sarajevo. 


  În oraş există 160 de case de lux, urbea fiind construită de investitori din Orientul Mijlociu. Aici se vorbeşte numai în arabă, bosniacii fiind lăsaţi să între în oraş numai ca angajaţi pe domeniile proprietarilor, notează Daily Mail

  Casele se tranzacţionează doar în Kuweit, la preţuri de aproximativ 150.000 de euro per bucata. Reclamele de vânzări de pe site-urile imobiliare prezintă Bosnia ca pe o ţară musulmană, dăruită de Allah cu un peisaj minunat. Bosnia şi Herţegovina a fost arena unui crud război în anii ’90, când musulmanii bosniacii au luptat împotriva etnicilor sârbi şi croaţi. Au murit atunci în jur de 60.000 de oameni.

  Tarcin este înconjurat de garduri înalte, având pază permanentă. Unele femei din oraş trăiesc aici doar împreună cu copiii lor, soţii venind aici doar din când în când. Bărbaţii au câte 3-4 neveste. „Proprietarii nu vor să se amestece cu populaţia locală. Ei au tradiţiile lor proprii, îmbrăcăminte tradiţională, nu vor să aibă de-a face cu localnici”, povesteşte un muncitor care lucrează în oraş.

  Investitorii plănuiesc să dubleze suprafaţa oraşului. În Bosnia este interzis străinilor să cumpere pământ şi să interzică accesul localnicilor pe acesta. „Noi suntem musulmani şi ne rugăm la fel ca ei, dar ei sunt foarte diferiţi de noi”, povesteşte şi un farmacist, vizibil îngrijorat. Ştirea referitoare la Tarcin apare după anumite informaţii despre viaţa radicalilor simpatizanţi ai ISIS care trăiesc în satul Osve. Acolo, fiecare este pregătit să răspundă unei chemări la Jihad.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!