• Ultimele știri

  marți, 4 octombrie 2016

  Un cetatean roman actioneaza in judecata compania FACEBOOK pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala si plagiat

  Va informam ca un cetatean roman va actiona in judecata compania FACEBOOK pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala si plagiat. Omul de afaceri Gabriel Antoniu Lavrincic este hotarat sa actioneze conducerea FACEBOOK Inc. in judecata pentru incalcarea drepturilor de autor privind ideea retelei de socializare. Acesta cere 10 milioane de euro despagubire.


  Businessmanul roman Gabriel Lavrincic intentionează sa-l actioneze in judecata pe Mark Zuckerberg. El il invinuieste ca acesta ar fi plagiat ideea crearii retelei de socializare. Gabriel Antoniu Lavrincic este primul om in lume care a inventat, a elaborat si a implementat in practica ideea de retea de socializare.

  Va informam ca in momentul de fata asteptam raspunsul la instiintarea oficiala trimisa catre conducerea companiei FACEBOOK Inc. prin care le-am comunicat situatia plagiatului si cererea de despagubire in valoare de 10 millioane de euro, referitoare la incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala in ceea ce priveste conceptul de retea sociala si plagiat.

  In cazul in care nu ne intelegem cu conducerea companiei Facebook, mai exact cu Mark Zuckerberg, urmeaza sa dam in judecata compania FACEBOOK Inc. si sa cerem despagubiri in valoare de 10 milioane de euro pentru plagiat si incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala in ceea ce priveste conceptul de retea sociala care apartin in totalitate cetateanului roman Gabriel Antoniu Lavrincic.

  Mai jos si in fisierul atasat acestui e-mail gasiti mai multe informatii.

  Gabriel Antoniu Lavrincic incepand cu varsta de 12 ani a inventat/ implementat si folosit cu succes ideea/ sistemul de “retea sociala” comunicand prin scrisori cu sute si mii de persoane din Uniunea Sovietica timp in care a invatat si limba rusa de unul singur. Acest lucru a fost consemnat intr-un numar mare de ziare/ reviste/ publicatii din Romania, Federatia Rusa si spatiul ex-URSS. Din 1986 pana in 1991 acesta a adunat 22.018 scrisori numai din corespondenta personala cu prietenii sai din URSS, corespondenta cu care in anul 2011 a intrat in Cartea Recordurilor.

  Recordul Mondial la categoria “Cele mai multe scrisori primite si trimise in toata istoria omenirii”, emis de prestigioasa si arhicunoscuta Guinness World Records din Marea Britanie, se afla in posesia unui roman nascut in comuna MARCA, judetul Salaj - Romania. Este vorba de Gabriel Antoniu Lavrincic, cel care detine conform oficialilor Guinness fix 22.018 scrisori primite din URSS in perioada 1986 – 1991. Acesta la varsta de numai 12 ani in 1986 a construit un "facebook prin scrisori" dand nastere unei ''retele sociale'' in timpurile cand nu existau nici computere, nici macar scanteia unei idei de ''retea sociala''. Acest Record Mondial face cinste si onoare comunei MARCA, judetului Salaj, Romaniei si nu in ultimul rand Federatiei Ruse unde s-a scris in sute de publicatii despre aceasta realizare.

  Website oficial Cartea Recordurilor “Guinness World Records” din Marea Britanie:

  http://www.guinnessworldrecords.com/records-9000/most-letters-received-in-a-lifetime/

  Ideea de “retea sociala” a fost conceputa si pusa in aplicare pentru prima data in lume de cetateanul roman Gabriel Antoniu Lavrincic in anii '80 prin corespondenta/ scrisori, asadar ideea de retea sociala in mediul electronic este una din marile inventii ale Umanitatii ce vor determina evolutia umanitatii spre pace si cooperare. Prin urmare si pe buna dreptate, conceptul de „retea sociala” apartine Lavrincic Gabriel Antoniu.

  Toate aceste scrisori sunt adresate lui Lavrincic Gabriel Antoniu, la adresa: comuna Marca, cod postal 4790, str. Popeni, nr. 424, jud. Salaj, Romania. Toate plicurile contin timbru original si stampila postei.

  1. Agentia de stiri Sputnik:

  Un cetățean român va acționa în judecată compania Facebook. Businessmanul român Gabriel Lavrincic intenționează să-l acționeze în judecată pe Mark Zuckerberg. El îl învinuiește că acesta ar fi plagiat ideea creării rețelei de socializare:

  http://sputnik.md/world/20160928/9216149/cetean-roman-judecata-Facebook.html  Житель Румынии подаст в суд на Facebook за плагиат. Бизнесмен из Румынии Габриел Лавринчик намерен судиться с Марком Цукербергом за плагиат идеи социальной сети:

  http://ru.sputnik.md/world_society/20160928/9214696/lavrincik-sud-facebook-socialinaia-seti.html

  2. Gazeta de Nord Vest:

  Adevăratul părinte al “reţelei de socializare” vrea să dea în judecată consorţiul Facebook
  Omul de afaceri Gabriel Lavrincic intenționează să-l acționeze în judecată pe Mark Zuckerberg, pe motiv că acesta ar fi plagiat ideea creării rețelei de socializare
  http://www.gazetanord-vest.ro/2016/09/adevaratul-parinte-al-retelei-de-socializare-vrea-sa-dea-in-judecata-consortiul-facebook/


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!