• Ultimele știri

  luni, 24 octombrie 2016

  Tudor Chirilă, pus la punct după ce a luat apărarea homosexualilor la Pro TV: Bați câmpii!

  Tudor Chirilă, un susținător al homosexualilor, a fost pus la punct în cadrul unei emisiuni ce a avut loc vineri seara la Pro TV. Solistul trupei Vama, care în urmă cu câțiva ani îi îndemna pe tineri să arunce televizoarele și să citească pentru ca acum să câștige bani mulți chiar de la o televiziune, a 


  atacat biserica, despre care a spus că "distruge astăzi tot ceea ce este anormal". "Până și Papa Francis a cotit-o puțin, spunând că biserica trebuie să fie mai generoasă față de ideea de homosexualitate", a mai spus Chirilă, răstălmăcind vorbele Papei, care a spus că "biserica trebuie să-i trateze cu compansiune pe homosexuali". Este exact ceea ce face Biserica.

  "Mi se pare că ești din altă planetă. Bați câmpii! Bați câmpii pe un subiect care nu e de aici", a fost replica tăioasă a lui Marius Moga, aflat în același studio cu Tudor Chirilă.

  În urmă cu câteva zile, președintele României, Klaus Iohannis, a militat pentru căsătoria între persoane de același sex. Într-o declarație, primul om în stat a spus că demersul Coaliției pentru Familie este "fanatism religios", ignorând 3 milioane de români care au semnat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie.

  Sursa: activenews.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!