• Ultimele știri

  duminică, 9 octombrie 2016

  Trebuie să redevenim proprietari în țara noastră! Tot mai multe personalități își anunță susținerea pentru Marian Munteanu

  Ilie Șerbănescu, doctor în economie al Academiei de Studii Economice din 1978 și fost Ministru al Reformei în Guvernul Ciorbea, a semnat pe listele de susținători ai candidaților formațiunii Alianța Noastră România, partid condus Marian Munteanu.


  Autor a numeroase studii și cinci cărți, Ilie Șerbănescu a declarat că România trebuie să redevină proprietar peste o parte din bunurile și resursele strategice ale țării.

  „Trebuie să ținem cont de realitate, suntem în capitalism și în capitalism vorbește proprietarul.Dacă nu ești proprietar nu poți să faci nimica. Trebuie să redevenim proprietari măcar în măsura în care să mai avem un cuvânt de care să se țină cont. Restul e politică”, a spus Ilie Șerbănescu în Piața Universității.

  Ilie Șerbănescu s-a făcut remarcat prin analizele dure, fără menajamente, la adresa stării social-economice a României, acesta afirmând de nenumărate ori că țara noastră a devenit o colonie.

  Tot astăzi, profesorul doctor Nicolae Constantinescu și-a pus semnătura pentru Alianța Noastră.


  Sursa: activenews.ro
  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!