• Ultimele știri

  duminică, 23 octombrie 2016

  Țara e condusă de reprezentanții lui Soroș! Academician român: integrarea în UE este de fapt DEZINTEGRARE

  Integrarea în Uniunea Europeană este în realitate o dezintegrare urmărită, profesionistă, a valorilor; suntem o colonie în care nu se mai vede om de cetățean, a spus academicianul român Sorin Dumitrescu, titrează Sputnik.md. Este inadmisibilă direcția pe care o are tara noastră, a 


  avertizat academicianul român Sorin Dumitrescu într-un dialog purtat cu jurnalistul Iurie Roşca din Republica Moldova.

  Întrebat cum se simte România din cadrul Uniunii Europene, cunoscutul pictor şi iconar Sorin Dumitrescu a tranşat problema fără ocolişuri: „România este dezintegrată complet, nu mai există valori. Suntem o colonie pe zi ce trece”.

  “Vreți vești de unde ne-am dezintegrat. Că aparent e integrare, dar în realitate e dezintegrare deoarece suntem o colonie pe zi ce trece. Cred că Ştefan cel Mare al dumneavoastră din centru se întoarce în mormânt de mânie, şi toţi ceilalţi”, a spus academicianul Sorin Dumitrescu.

  El a afirmat că este inacceptabilă direcţia pe care o are în momentul de faţă România. Suntem într-un proces de dezintegrare urmarită, profesionistă, a sistemului de valori. În România nu se mai vede om de catăţean, toţi sunt risipiţi pe toate direcţiile, iar pentru cultură este ceva de netrăit, a punctat Sorin Dumitrescu.

  Pericolul major este că românii s-au predat de bună voie în faţa noului năvălitor, spre deosebire de atitudinea faţă de invadatorii din trecut.

  “Greşeala după părerea mea, eu n-am spus că noi nu avem hibe, dar greşeala mare este a năvălitorului. Năvălitorul este Occidentul, de care spre deosebire de mongoli şi alte neamuri agresive, noi ne-am bucurat în 1989”, a menţionat academicianul.

  Sorin Dumitrescu a precizat că invadatorul nu are nevoie de valorile noastre şi ne-a impus valori străine. Grupările Soros, apărute imediat după 1989 cu puternică susţinere financiară, au distrus România şi au acaparat instituţiile, a subliniat pictorul Sorin Dumitrescu.

  DNA care pare o sucursală a intereselor ambasadei SUA la București nu are curajul să verifice finanțările politicenilor plătiți de fundațiile soroșiste care fac trafic de influență împotriva economiei românești și a suveranității României.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!