• Ultimele știri

  luni, 10 octombrie 2016

  Rockefeller a creat și patentat Virusul Zika cu scopul de a ucide milioane de oameni

  Îngrijorarea experţilor medicali este aceea că virusul Zika se transmite foarte rapid şi pe distanţe mari, consecinţele fiind devastatoare. Sunt semnalate cazuri şi în Europa. În oraşul Valladolid, Spania, a fost diagnosticat cel de-al treilea caz de infecţie cu virusul Zika din această ţară la un bărbat care a revenit din Columbia, o zonă cu risc de infectare.


  O informaţie interesantă este aceea conform căreia Fundaţia Rockefeller ar fi descoperit virusul Zika încă din anul 1947, în sângele unei maimuţe din Uganda, Africa (foto)

  Virusul Zika – o minciună propagandistă prin care să se stimuleze vaccinarea!

  Conform site-ului dzr.org.ro Francis A. Boyle, profesor de drept internaţional, care a studiat armele biologice, a afirmat că virusul Zika este o armă biologică creată de SUA. Boyle vorbeşte despre un bio-război cu scopul de a reduce populaţia Planetei.

  David Rockefeller a afirmat pe 23 septembrie 1994, în timpul unui dineu al ambasadorilor ONU, că populaţia lumii trebuie redusă, precizează sursa citată. În 2010, Bill Gates, fondatorul Microsoft, a susţinut cu tărie nevoia de reducere a populaţiei planetei prin vaccinuri. Bill Gates, prin fundaţia care îi poartă numele, sprijină financiar mari campanii de vaccinare în diverse zone ale lumii, cum ar fi, de exemplu, Africa.

  Dacă virusul Zika este real, atunci acesta reprezintă o problemă, fiind lansat cu scopul de a reduce populaţia planetei, iar „vaccinurile salvatoare” vor contribui şi mai mult la acest proces sau dacă este o minciuna speculativă, modul prin care globaliştii stârnesc frica îi va determina pe oameni să accepte „vaccinurile salvatoare”.

  Potrivit publicaţiei Your News Wire, jurnalistul Jon Rappoport a afirmat că asa-zisul virus Zika nu este decât o înşelătorie cu scopul bine determinat de a genera panica, iar de frică oamenii acceptă orice, globaliştii ştiind asta.


  Continuarea pe: dzr.org.ro  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!