• Ultimele știri

  sâmbătă, 22 octombrie 2016

  PREŞEDINTELE ROMÂNIEI ÎI NUMEŞTE „FANATICI RELIGIOŞI” PE 90% DINTRE ROMÂNI!!!

  Peste 3 milioane de romani crestini au semnat o Petitie catre Curtea Constitutionala pentru modificarea Constitutiei. Rugamintea acestor 3 milioane de romani a fost ca in Constitutie sa se mentioneze clar ca FAMILIA este alcatuita dintre un Barbat si o Femeie.


  Curtea Constitutionala a avizat favorabil cele 3 milioane de semnaturi si a dat verde modificarii Constitutiei.

  In mod neasteptat, Presedintele Romaniei ataca la baioneta, cu o declaratie stupefianta !!!

  „Trebuie să revenim la ceea ce se numește toleranță și acceptarea celuilat, acceptarea celuilalt cu bune și rele, nu suntem toți la fel. Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios sau a solicitarilior ultimative. Eu nu cred în ele și nu le sprijin. Eu sunt adeptul toleranței, încrederii și deschiderii spre ceilalți” a declarat Klaus Iohannis.

  Nici daca il lovea vreo „cometa” de-a lui Lucifer fix in scafirlie, Presedintele Klaus Iohannis nu putea declara o asemenea INEPTIE !!!

  Bre Iohannis, in Romania inca mai exista vreo 19-20 de milioane de crestini, mai buni sau mai rai ! Pai Domnule Prezident, ne faci FANATICI fiindca in credinta noastra crestina consideram ca FAMILIA, cununata in Biserica, este posibila doar intre un barbat si o femeie ?! Ati baut cianura Domnule Iohannis ?! Adica noi romanii sintem ISIS ?! Sintem TERORISTI ?!

  Bre Iohannis, du-te si te culca ! Daca nici noi crestinii nu sintem toleranti… inseamna ca matale joci in alta „echipa” decit poporul tau ! E GRAV !

  Bre Iohannis, ca nu va mai pot numi Presedintele Romaniei, luati ascultare:

  1. Crestinii sint cei mai toleranti oameni de pe Pamint.
  2. Ii acceptam pe toti, asa cum sint, diferiti de noi.
  3. Crestinii nu dau niciodata „solicitari ultimative”.
  4. Pe „calea fanatismului religios” esti matale, nu crestinii!

  Apropo Mr. Prezident KWI, tocmai ati jignit, prin declaratia tembela izvorita din putzul gindirii d-voastra, vreo 2 miliarde de crestini ! Asa sintem noi, credem ca FAMILIA este rezultatul dintre un Barbat si o Femeie cu binecuvintarea Bisericilor Crestine!

  In rest, ce fac oamenii in dormitor sau cum vor ei sa se combine, inclusiv la Primarie cu acte justificative, nu e problema noastra, a crestinilor. Dumnezeul nostru a promis Mintuirea pentru fiecare si noi Crestinii sintem invatati sa nu Judecam pe Aproapele Nostru ! Chiar daca ne faceti „FANATICI RELIGIOSI” !

  Sa fiti mintuit Domnule Presedinte!
  Radu Moraru

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!