• Ultimele știri

  duminică, 16 octombrie 2016

  Președintele Comisiei Europene: UE se va destrăma și va începe războiul

  Naţionaliştii conduși de Le Pen și cei ai lui Farage n-au fost convinși că planul de redresare este unul bun. De zeci de ani birocrația de la Bruxelles a pus pe butuci întreaga Uniune. Mulți consideră că problema imigranților a fost cea care va avea urmări nefaste asupra organizației europene din care face parte și România. 


  De curând, președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, anunța un pachet de măsuri prin care speră să mai amăgească o dată națiunile Europei.

  „Va dispărea Uniunea Europeană de pe scena internaţională şi îi va lăsa pe alţii să modeleze lumea?” Este întrebarea crucială pe care preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a lansat-o în faţa Parlamentului European cu ocazia prezentării discursului anual despre Starea Uniunii, informează Adevărul.ro.

  Tot el afirma că ne aflăm într-o situație dificilă „Europa se află în plină criză existenţială … . Mai rău de atât nu poate fi decât sfârşitul. Iar pentru Europa, sfârşitul visului unităţii europene înseamnă categoric sfârşitul păcii şi al prosperităţii. (…)”

  Naţionaliştii conduși de Le Pen și cei ai lui Farage n-au fost convinși că planul de redresare este unul bun. Pe toată durata discursului ei au făcut comentarii, inclusiv la adresa lui Juncker „un bătrân fără idei care va îngropa Europa” , spunea unul dintre nemulțumiți.

  Reprezentanții marilor grupuri politice din UE, care au susținut toate deciziile sinucigașe fără rezerve, l-au aplaudat Jean Claude, susținându-i ideile.

  Europa se află la mâna unor grupuri de interese care au pus sub semnul întrebării existența statelor naționale în UE.

  Dacă se dorește o reformă reală, pentru un viitor adevărat al Uniunii, atunci trebuie înlăturată troica europeană, lucru care sperăm să se petreacă cât mai curând. O Europă unită nu poate exista cu adevărat decât atunci când toți membrii sunt tratați în mod egal, au aceleași drepturi.

  Sursa: cunoastelumea.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!