• Ultimele știri

  duminică, 9 octombrie 2016

  O adevărată CRIMĂ cu premeditare împotriva poporului Român!

  Romania a cumparat la initiativa fostului presedinte Traian Basescu 12 avioane F16 pentru care a platit 628 milioane euro si a promis firmei americane Lockheed Martin, fabricantul acestor avioane de razboi, ca va cumpara in viitor inca 12 avioane F35, de ultima generatie, la un pret de 1,1 miliarde euro.


  Asta in timp ce spitalele romanesti, din cauza lipsei de fonduri, arata ca in Evul Mediu !!!

  Asta in timp ce peste 5.000 de copii romani mor anual de cancer pentru ca “nu sint bani pentru tratamentul lor” !!!

  Asta in timp ce jumatate din gospodariile din Romania au WC in curte pentru ca “nu sint bani de investitii in sisteme de canalizare” !!!

  Asta in timp ce majoritatea strazilor Romaniei arata ca in Evul Mediu din cauza “lipsei de bani pentru investitii” !!!

  Si toti acesti bani, aruncati pe geam, platiti papusarilor drept tribut, in conditiile in care, in cazul inceperii unui razboi cu Rusia, aceste avioane vor fi distruse de rachetele rusesti inainte de a se putea ridica de la sol !!!

  Dar sa zicem ca nu este asa… ca rusii nu le vor distruge la sol… Chiar e cineva atit de idiot incit sa creada ca aceste avioane i-ar putea opri pe rusi sa ocupe Romania daca vreodata isi vor propune acest lucru ???

  Oare pilotii acestor avioane nu ar fi trimisi la moarte sigura si inutila impotriva unui dusman ce nu ar putea fi oprit de catre nicio armata din lume ?

  Oare nu ar fi mult mai iefin si pragmatic ca Romania sa duca o politica de pace si buna vecinatate cu Rusia in loc sa sfideze si sa provoace Rusia lunar prin glasul unor tradatori de tara pusi sa faca politica externa a Romaniei in slujba papusarilor americanoizi si in detrimentul poporului roman ?

  Si inca ceva, nu lipsit de importanta – Toti acesti bani, aruncati pe geam, in ideea apararii petrolului lui OMV si EXXON, a gazului lui Chevron, a padurilor lui IKEA, a fabricilor lui Michelin, Siemens, Renault, etc. !!!

  Iar voi… dormiti… dormiti si priviti nepasatori cum niste tradatori de tara va distrug tara, neamul, prezentul si viitorul vostru si al copiilor vostri.

  Va MERITATI soarta !

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!