• Ultimele știri

  luni, 31 octombrie 2016

  Nunta de la Bacău care a cucerit inimile a peste un milion de români. Tinerii au îmbrăcat straie populare deosebite

  Nunta a doi tineri care au imbracat straiele populare in cea mai importanta zi a vietii lor a fost apreciata de peste un milion de romani. „Un milion de persoane, intr-un interval de 6 zile de la publicare, au vazut postarea fotografiilor de la 


  Nunta Dianei cu Mihai si a fost distribuita de 4728 de ori fara nicio sponsorizare ceea ce este un record personal de vizualizari si distribuiri, intr-un timp atât de scurt! Va multumesc Diana si Mihai pentru Nunta superba la care am luat parte!“, aspus incântat fotograful Sandu Floarea.


  Diana Barbu (28 de ani) si Adrian Mihai Enache(29 de ani) s-au casatorit la Biserica Militara Sfantul Ghoerghe din Bacau. pe 16 octombrie. Atat ei, cat si familiile lor, au imbracat costume populare. Si petrecerea a fost una traditionala. Trupa Haiducii, de peste Prut, i-a incantat pe invitati. Evenimentul a fost unul cu adevarat deosebit, iar fotografiile realizate de fotograful Sandu Floarea au strans mii de felicitari si peste un milion de vizualizari.

  Mireasa a povestit pentru Adevarul ca dintodeauna a iubit valorile traditionale romanesti, indemand pe toata lumea sa pastreze autenticitatea traditiilor romanesti.  „Alegerea straielor a venit natural, ca si cea a bunicilor care mergeau in zi de sarbatoare la biserica din sat. Mihai purta o manta specifica zonei Munteniei din care provine camasa, brâu si cizme, iar eu o rochie lunga alba, decenta, cu motive traditionale si un voal care sa acopere crestetul capului. Ne bucuram enorm ca românii si chiar straini din toata lumea au rezonat cu bucuria noastra primind foarte multe mesaje de felicitare. Asta ne arata in primul rând faptul ca in fiecare din noi mai traieste romanul autentic , demn si ne-am regasit cu totii in frumoasele noastre traditii. Indemnam pe toti sa isi pastreze autenticitatea si sa actioneze dupa cum le dicteaza inima in orice capitol al vietii”, a povestiti Diana Enache.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!