• Ultimele știri

  luni, 31 octombrie 2016

  Noul COD RUTIER: Se SUSPENDĂ permisul PE VIAȚĂ pentru șoferii care fac asta în trafic!

  Un nou proiect de lege inițiat de un grup de parlamentari îi vizează pe șoferii din România. Pentru prevenirea accidentelor și a pierderii de vieți omenești din cauza consumului de alcool la volan, este 


  propus spre aprobare un proiect de lege cu prevederi destul de dure pentru șoferii sprițari.

  Astfel, toți conducătorii auto prinși de reprezentanții legii în stare de ebrietate la volan. ar putea ramane fara permis pentru 2 ani sau 5 ani, scrie auto-bild.ro. Iar sancțiunile nu se opresc aici.

  Șoferii vor avea de achitat și o amendă usturătoare, care poate ajunge și până la 15.000. Legea nu îi iartă mai ales pe cei care recidivează. Șoferul ui prins de mai multe ori beat la volan, i se va suspenda permisul auto pe viață. ”Nu este normal ca cei care nu se pot lasa de bautura sa aiba dreptul de a conduce. Acesti indivizi sunt pericol public care omoara oameni sau distrug alte bunuri.

  Trebuie spus stop acestor inconstienti. Sanctiunile de acum din lege sunt lejere pentru betivii care conduc masini pe drumuri publice. Nu exista scuze pentru faptul ca ai condus baut. Asta e inconstienta si nesimtire, trebuie sanctionata”, a declarat unul dintre initiatorii legii”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!