• Ultimele știri

  luni, 24 octombrie 2016

  Merkel:Mai bine emigranți decât români. Toți românii vor fi expulzați forțat din Germania, alaturi de ceilalti solicitanti de azil

  Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmează să fie adoptat până la sfârșitul acestei luni, conform Agerpres. Acest proiect de lege îi vizează strict pe românii din Germania care, confom proiectului, toți românii vor fi 


  expulzați forțat din Germania în special rezidenții străini.

  Statul german dorește urgentarea acestui demers de expulzare întrucât, foarte mulți români locuiesc în Germania datorită ajutorului social sau solicitând locuri în azil, cat si alti cetateni al altor state.

  Cancelarul german Angela Merkel trădează orice afirmare la adresa României, nedorind ca aceasta să intre în spațiul Schengen, dupa cum bine se stie.

  În următoarele luni orice persoană stăină aflată pe teritoriul Germaniei va fi verificată și interogată, pentru a se evita ilegalitatea și încălcarea legilor, relatează tabloidul german „Ruhr Nachrichten”.

  Deasemenea Angela Merkel intenționează să înlocuiască ajutoarele sociale cu alte modalități de sprijin financiar.

  Germania este țara care atinge cele mai înalte cote în privința refugiaților astfel, noul proiect anunțat oficial, se descende a fi ca “o lecție pentru celelalte țări care au refuzat primirea refugiaților”.

  În Germania au sosit 1,1 milioane de solicitanţi de azil în 2015. Violenţele de la Koln din noaptea de Anul Nou au creat o undă de şoc în această ţară şi au dat amploare criticilor la adresa politicii de deschidere faţă de migranţi manifestată de cancelarul Merkel.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!